Gemeente Voerendaal


2/4/2007 - Verrassende ontmoetingen in de Tent van Emil, de talentenjacht voor jongeren.

Zondag 1april was een stralende dag! In veelerlei opzichten! Om inspiratie op te doen bezocht Emil Szarkowicz s ochtends samen met burgemeester Akkermans de mooiste plekjes van Voerendaal. Onder een strak blauwe hemel en een uitbundige lentezon leverde dat prachtige beelden op.
Eindstation was de Tent van Emil op het Kerkplein in Voerendaal. Daar vertoonden s middags verschillende talenten onder bezielende leiding en begeleiding van Emil hun kunsten. Blaasmuzikanten, hip hoppers, een breakdancer en zelfs een goochelaar stonden in een kleine circustent in het spotlicht. Dit gecombineerd met een improviserende en het publiek bespelende Emil zorgden voor een schitterend intiem schouwspel.
Al met al een waar voorbeeld van het motto waar onze gemeente zich mee profileert: Voerendaal, een verrassende ontmoeting.

Voor diegenen die het hebben gemist:
Op zondag 15 april a.s. zendt L1-tv om 16.00, 18.00, 20.00 en 22.00 uur een reportage van het bezoek van de Tent van Emil aan Voerendaal uit.

Uiteraard trekt het circus verder door Limburg op zoek naar jong talent.
A.s. zondag is de gemeente Nuth aan de beurt. Voel je je thuis op het podium en denk je iets in je mars te hebben, meld je aan voor een van de komende audities!
Voor meer informatie zie www.detentvanemil.nl.