Nederlandse Tafeltennisbond


Sluitingstermijn voor de EK Veteranen nadert snel!

10-04-2007
Allerlaatste kans om in te schrijven voor de Europese Kampioenschappen Tafeltennis voor Veteranen 2007 in Rotterdam

Op 15 april 2007 sluit de inschrijvingstermijn om mee te doen aan de EK Tafeltennis voor Veteranen. Deze worden van maandag 25 tot en met zaterdag 30 juni 2007 in Ahoy in Rotterdam georganiseerd.

Schrijf in tijdens NK Veteranen

Tijdens de komende Nederlandse Kampioenschappen voor Veteranen op zondag 15 april 2007 in Schiedam is de organisatie aanwezig met een promotiestand. Bij deze stand hebt u de allerlaatste kans om in te schrijven voor de EK Veteranen. Na de NK Veteranen is de inschrijvingstermijn gesloten. Speciaal voor de deelnemers aan de NK Veteranen bestaat de mogelijkheid om bij de stand in te schrijven. Bij contante betaling kan nog éénmalig gebruik worden gemaakt van het verlaagde inschrijftarief van EUR 95,00 voor NTTB-leden. Bovendien krijgen zij ook nog als extra cadeau tijdens de EK het exclusieve oranje wedstrijdshirt. Sinds 1 maart 2007 bedraagt het inschrijfgeld EUR 150,00 per deelnemer.

Record aantal deelnemers

Al ruim 2.000 deelnemers uit 35 landen hebben zich ingeschreven voor deze EK. Naar verwachting zal het uiteindelijke aantal tussen de 2.100 en 2.200 uitkomen. Nog nooit hebben zich zoveel deelnemers ingeschreven voor de EK Veteranen. Deze EK worden daarmee de grootste uit de geschiedenis.

Nederlandse deelnemers

Vanuit Nederland hebben zich bijna 200 deelnemers aangemeld. Dat kunnen er nog meer worden als u deze week nog besluit om in te schrijven. Iedere tafeltennisser die in 1967 of eerder is geboren, kan deelnemen. U speelt minimaal 8 wedstrijden (4 enkelspel en 4 dubbelspel) verspreid over meerdere dagen. Er zijn al diverse oud-toppers die zich hebben ingeschreven, zoals Bettine Vriesekoop, Mirjam Hooman, Henk van Spanje, Bert van der Helm en Nico van Slobbe. Het bijzondere van dit evenement is dat (oud-)toppers in de poulewedstrijden tegen bijvoorbeeld afdelingsspelers kunnen uitkomen.

Ahoy unieke locatie

De entourage waarin u speelt is professioneel en erg sfeervol. Er staan 100 tafels opgesteld in aparte centre-courts. Er zijn ook trainingstafels in een aparte hal. Bijna de helft van het Ahoy complex wordt voor dit evenement gebruikt. Er is een ruim opgezet promodorp. De catering van Ahoy staat voor kwaliteit. Op zondagavond 24 juni begint het evenement met een spectaculaire openingsavond in het Sportpaleis. De feestelijke slotavond op vrijdag 29 is voorzien van live muziek waarop veel gedanst kan worden.

Voor niet-NTTB-leden bedraagt het deelnemerstarief met korting EUR 100,00. Voor het bedrag van EUR 5,00 zijn zij voor de rest van 2007 automatisch lid van de NTTB. Dat is een voorwaarde die de Europese Tafeltennis Unie stelt voor deelname.

Geldrop/Rotterdam, 10 april 2007.