Ingezonden persbericht


GameVillage Party 7 bedolven onder gratis goodies, games en hardware

Nijmegen, 13 april 2007 ­ Een groot aantal bedrijven uit de game-branche heeft grote prijzen en gratis games beschikbaar gesteld voor de GameVillage Party 7: Stuntman Ignition-Edition. Zo wordt er een gloednieuwe Playstation 3 (ter waarde van 599 euro) verloot onder alle bezoekers. De rest van de gratis prijzen bestaat onder andere uit Case Mod PC-kasten van Antec, Nintendo Wii tassen, Supreme Commander goodies, een Guitar Hero II game plus gitaar, Virtua Tennis 3 games en veel meer. Dit alles op de GameVillage Party 7: Stuntman Ignition-Edition, aanstaande zondag 15 april in de GameSyndicate in Den Haag. Er zijn nog kaarten aan de deur te koop!

Een groot deel van de prijzen wordt verloot onder alle bezoekers van de party. Dit betekent dat bezoekers enkel en alleen aanwezig hoeven te zijn op de GameVillage Party 7 om met mooie prijzen naar huis te gaan. Zelfs wanneer bezoekers geen enkel toernooi winnen, maken zij toch grote kans op een aantal prijzen. Met als hoogtepunt een gloednieuwe Playstation 3 console. De rest van de prijzen gaat naar de verschillende gametoernooien die worden gehouden tijdens de GameVillage Party 7. Zo zullen er toernooi gehouden worden met games als Guitar Hero II (Xbox 360), Pro Evolution Soccer 6 (Playstation 2), Wii Sports (Nintendo Wii), Gears of War (Xbox 360), Super Smash Brothers Melee (GameCube) en Age of Empires III (PC).

Voor de toernooien op de GameVillage Party 7 kan iedereen zich nog steeds inschrijven. Zie hier voor het inschrijftopic: http://www.gamevillage.nl/forumdisplay.php?f=1150. Natuurlijk is er op de GameVillage Party ook alle ruimte om vrij te gamen. Er staan tientallen game pc's en spelcomputers die hiervoor gebruikt kunnen worden. Aan het eind van de dag is er voor iedereen een grootse goodiehunt georganiseerd. Alle grote game-uitgevers zoals Nintendo, Ubisoft, Contactdata, Atollsoft en THQ hebben t-shirts, games en bijzondere hebbedingetjes beschikbaar gesteld voor deze goodiehunt. De grootse goodiehunt in combinatie met de populaire toernooien en de mogelijkheden tot eindeloos vrij gamen, maakt van de GameVillage Party 7 een must voor iedere gameliefhebber. Er zijn nog kaarten aan de deur te koop. Voor meer informatie: http://www.gamevillage.nl/showthread.php?t=169166.

Een overzicht van het materiaal dat beschikbaar is gesteld:

Nintendo stuurt ons:
5 x Wii-tas, 5 x Wii pet
Antec stuurt ons:
3 x Casemod PC-kast: Nine Hundred Advanced Gaming Case Lighthouse stuurt ons:
3 x Warpaht (PC), 2x War Worlds (PC), laserpen, t-shirts Warpath Codemasters stuurt ons:
Stapels games waaronder Maelstrom, Archlord en meer Ubisoft stuurt ons:
Rayman Raving Rabbids promotie-materiaal, waaronder de games zelf, posters en meer THQ stuurt ons:T-shirts van Supreme Commander, muismatten van Supreme Commander en Stalker goodies Contactdata stuurt ons: Verschillende games en Guitar Hero II (plus gitaar!) voor de Xbox 360 Joytech stuurt ons: Wii-mote covers in allerlei kleuren Sega stuurt ons: Drie keer Virtua Tennis 3 (PC)

We verloten onder alle bezoekers van de party:

*Een gloednieuwe Playstation 3
*3x Virtua Tennis 3 (PC)
*3x Heatseeker (PS2)
*1x Antec Case Mod Pc-kast
*5x Wiimote beschermingshoesje
*3x War Worlds (PC)
*4x Supreme Commander Muismat
*3x Supreme Commander t-shirt
*3x Lighthouse Laser-pen
*1x Moto-GP Jack
*2x Nintendo Wii tas
*2x Nintendo Wii pet

De prijzen van de toernooien zijn:

Super Smash Bros Toernooi

1e prijs: WarPath (PC) plus t-shirt, Nintendo Wii Tas, Nintendo Wii Pet, 3 games uitzoeken
2e prijs: Nintendo Wii Pet, 2 games uitzoeken

3e prijs: Nintendo Wii Pet, 1 game uitzoeken

Guitar Hero Toernooi

1e prijs: Guitar Hero II (Xbox 360) plus Gitaar, Heatseeker (PS2), 3 games uitzoeken
2e prijs: Heatseeker (PS2), 2 games uitzoeken

3e prijs: Heatseeker (PS2), 1 game uitzoeken

Wii Sports Toernooi

1e prijs: Antec Nine Hundred Advanced Gaming Case, Nintendo Wii Tas, Wiimote Silicon Glove 3 games uitzoeken
2e prijs: Wiimote Silicon Glove 2 games uitzoeken
3e prijs: Wiimote Silicon Glove, 1 game uitzoeken

Virtua Fighter 5 Toernooi

1e prijs: Ridge Racer (PS3), 3 games uitzoeken
2e prijs: Ridge Racer (PS3), 2 games uitzoeken
3e prijs: 1 game uitzoeken

Gears of War Toernooi

1e prijs: WarPath (PC) plus t-shirt, 3 games uitzoeken
2e prijs: 2 games uitzoeken

3e prijs: 1 game uitzoeken

Pro Evolution Soccer 6 Toernooi

1e prijs: Antec Nine Hundred Advanced Gaming Case, Heatseeker (PS2), 3 games uitzoeken
2e prijs: Heatseeker (PS2), 2 games uitzoeken

3e prijs: Heatseeker (PS2), 1 game uitzoeken

Age of Empires III Toernooi

1e prijs: WarPath (PC) plus t-shirt, 3 games uitzoeken
2e prijs: 2 games uitzoeken

3e prijs: 1 game uitzoeken

Artikelen en beeldmateriaal van de afgelopen GameVillage Party 6:
· Fotogallery van de GameVillage Party 6: S.T.A.L.K.E.R. Play-Edition: http://media.gamevillage.nl/media/showgallery.php/cat/774
· Verslag van de GameVillage Party 6: http://www.gamevillage.nl/showthread.php?t=168065
· Video GameVillage Party 6: http://www.gamevillage.nl/showthread.php?t=168245
· Artikel in het Algemeen Dagblad: www.ad.nl/rotterdam/article943311.ece

OVER GAMEVILLAGE
GameVillage is een website over computer- en consolespellen voor iedereen. Jong, oud, man en vrouw, iedereen kan er terecht die ook maar iets met games te maken heeft. Je wordt er snel geholpen als je bent vastgelopen in een spel en je ontmoet er ook anderen die dezelfde interesses hebben. De website is makkelijk te navigeren en biedt je veel mogelijkheden om aan informatie over spellen te komen of berichten te plaatsen op de vele community forums. Je kunt er niet alleen discussieren over je favoriete gameconsole, maar zelfs meedoen aan de vele spelletjes en toernooien die er worden georganiseerd. Als je je gratis registreert als lid van de website kun je ook nog eens gebruik maken van het gegarandeerde virusvrije GV Mail, een gratis interne e-mail dienst. Ook zijn er als lid nog vele andere voordelen, zoals het bestellen van games met korting in de GameVillage Shop. Om je snel te registreren net als die andere 100.000 leden surf je direct naar www.gamevillage.nl/register.php

OVER STUNTMAN IGNITION
Hoofdsponsor van de GameVillage Party 7 is THQ met de aankomende game Stuntman Ignition voor de Playstation 2, Playstation 3 en de Xbox 360. In Stuntman Ignition kruip je in de rol van een Hollywood-stuntman. Tijdens verschillende bijzonder spannende en dodelijke stunts moet jij je proberen staande te houden. In de game probeer jij het sterrendom te bereiken. Dit doe je niet enkel en alleen door grote film-opdrachten aan te nemen, maar ook door af en toe in een reclame-spot op te treden. Dit alles met gevaar voor eigen leven. De game kent meer dan 36 verschillende stunts, 25 verschillende voertuigen en 6 unieke filmlocaties. De game laat je de spanning en actie beleven van een echte stuntman.

===========================================
Noot voor de redactie,