Ingezonden persbericht


Persbericht

Grote Voorjaarsverkoop in Het Land van Ooit
Zondag 15 april van 10.00 tot 17.00 uur ruimt Ooit op

Het Land van Ooit ruimt op! Wegens de verbouwing en vernieuwing van Het Land van Ooit, is besloten om op zondag 15 april een grote Voorjaarsverkoop te organiseren. Kostuums, rekwisieten, horecamaterialen, , servies, werktafels, terrasmeubilair, zelfs een electrokar en vele andere zaken worden tegen een zeer scherpe prijs verkocht!

Een dergelijke Voorjaarsverkoop is uniek voor Het Land van Ooit. Vele malen heeft Ooit verzoeken gehad om kostuums en rekwisieten te verhuren of te verkopen, maar nooit eerder is op dat verzoek ingegaan. Op zondag 15 april kan men eindelijk naar hartenlust Ooitse zaken kopen.

De Voorjaarsverkoop vindt plaats in de Koningssael van Het Land van Ooit, Parklaan 40 in Drunen. Van 10.00 tot 17.00 uur zijn de poorten geopend. Verkoop à contant. Voor meer Informatie bel 0416-377775 of kijk op www.ooit.nl.

Tot Ooit!

Aan de redactie:
Voor meer informatie over de Grote Voorjaarsverkoop in Het Land van Ooit kunt u contact opnemen met Mascha van Till van het Ministerie van Landsbelang van Het Land van Ooit. Telefoon: 0416 ­ 377 775. E-mail: mascha.taminiau@ooit.nl