Ingezonden persbericht


NIEUWSBERICHT

Hilversum, 13 april 2007

URBNN MET ZIGGI MEE NAAR DUITSLAND

Eerder deze week vond in Duitsland de album release party van Ziggi plaats. URBNN was erbij en laat zondag 15 april een portret zien van de Reggae- en Dancehall artiest. Daarnaast een reportage van Serieuzere Zaken, de nieuwe theatertour van Raymzter en Chris Hinze en een introductie van een nieuwe manier van daten. URBNN is iedere zondag van 19.00 uur tot 19.45 uur te zien bij BNN op 3.

In Nederland is hij één van de meest gerespecteerde Reggae / Dancehall artiesten, maar ook over de grens groeit zijn roem. In Duitsland is Ziggi razend populair aan het worden. Vorige week reisde hij met twee bussen vol met fans af naar Duitsland om daar een release party te geven voor zijn album 'So Much Reasons'.

Neem de beste fluitist ter wereld, breng deze samen met een rapper die teksten schrijft waar hij echt voor staat en een unieke samenwerking is geboren. De theatertour Serieuzere Zaken van Chris Hinze en Raymzter combineert jazz, wereldmuziek, hiphop en rap. Samen met de veelzijdige Marokkaanse zangeres Rajae el Mouhandiz en The Band touren zij momenteel door heel Nederland.

Van de Italianen kunnen we op het gebied van versieren nog wel wat leren. Iemand versieren via het DateMe shirt is hun nieuwste methode. Waar je deze methode het best kan testen zoekt verslaggever Rotjoch voor je uit. Hij bracht voor de wekelijkse clubtest een bezoek aan BED in Hotel Arena Tonight in Amsterdam.

URBNN (your BNN) is een programma voor jongeren over lifestyle en entertainment uit de grote stad. Presentator Curt Fortin en panelleden Fernando Halman, Yolanthe Cabau van Kasbergen en Nabil Aoulad Ayad praten over alles wat er gaande is op het gebied van uitgaan, lifestyle, comedy, tv en muziek.



Ingezonden persbericht