Webwinkelzoekmachine slaat aan als alternatief voor Google


UDEN, 20070415 -- De webwinkelzoekmachine www.webwinkel-gids.nl van DOTCOM Projects heeft in de drie maanden sinds haar start al meer dan 2200 webwinkels kunnen registreren. Zowel het zoeken als aanmelden van webwinkels is gratis. DOTCOM haalt de nodige omzet uit advertenties, net zoals zoekmachines dat doen, maar biedt de gratis gebruikers een kwalitatief beter zoekresultaat.

Webwinkelen is 'hot'. Het is snel, meestal goedkoper en makkelijk, want je hoeft er je huis niet voor uit. Maar hoe vind je nu die ene goede webwinkel? Zoekmachines bieden meestal geen uitkomst, want als een webshop n*t niet de perfecte naam heeft dan komt deze niet voor in de zoekresultaten.

Grote en kleine webwinkels vinden hun plaats in de gids. Van elke webwinkel is een overzichtelijk profiel opgesteld: Wat verkoopt de webwinkel? Waarin heeft de webwinkel zich gespecialiseerd? Bezit de webwinkel een of meerdere (webwinkel)keurmerken? Welke betaalmethoden worden geaccepteerd en hoe worden de bestellingen afgeleverd?

De webwinkelgids van DOTCOM Projects vult een kennelijk gat in de markt. Zoekmachines als Google overdonderen de klant meestal met een te uitgebreid en te weinig gericht zoekresultaat. De toekomst is aan het gespecialiseerde aanbod zoals de webwinkel-gids.nl dat nu biedt.

Meer informatie: www.webwinkel-gids.nl