Persberichten Lekstroom, 13.30 uur

Utrecht, 15-04-2007

Autobestuurder rijdt tegen boom

NIEUWEGEIN Een 58-jarige inwoner van Nieuwegein reed zondag rond 01.15 uur met zijn auto tegen een boom. De man verloor op de Bazuinlaan de macht over het stuur. Toen agenten kwamen, sprak de bestuurder met dubbele tong. Bij de ademanalyse blies de Nieuwegeiner 635 ug/l. Hierop werd zijn rijbewijs ingevorderd en proces-verbaal opgesteld.

Motorrijder gewond

HAGESTEIN Een 30-jarige motorrijder uit Everdingen is zaterdag rond 18.30 uur gewond geraakt, nadat hij moest remmen voor een tegenligger. De man reed op de Hooglandseweg, toen in tegengestelde richting een rode Opel Astra aan het inhalen was en op de verkeerde weghelft reed. De motorrijder moest hard remmen en kwam ten val. Hij raakte daarbij gewond en is voor onderzoek naar het ziekenhuis vervoerd. De bestuurder van de Astra keek nog wel even, maar reed toen door. De politie heeft de zaak in onderzoek en verzoekt eventuele getuigen zich te melden via 0900-8844.

Onenigheid op sportveld
t GOY Op een sportveld aan De Eng is zaterdag een voetbalwedstrijd tussen twee damesteams uit de hand gelopen. Tijdens de wedstrijd kregen enkele speelsters een woordenwisseling met elkaar, waarbij een van hen in het gezicht werd geslagen. Een 44-jarige man uit Houten deelde vervolgens een tik uit aan een man die tussenbeide kwam. Hierop werd deze man door een 42-jarige vrouw uit Houten in het gezicht geslagen. Beiden zijn door de politie aangehouden en voor verhoor meegenomen naar het bureau. Omdat tijdens dit incident nog meer geslagen is, is de politie momenteel nog bezig met het horen van verschillende getuigen.