Ingezonden persbericht

Hoge temperaturen bij wedstrijd Flevopassage

LELYSTAD - Afgelopen weekend werd de laatste indoor dressuurwedstrijd van dit seizoen gereden bij paardensportvereniging de Flevopassage in Lelystad. Helaas was er voor gekozen de wedstrijd binnen te rijden, de temperatuur in de rijhal van Hippisch Centrum de Hoeve was enorm hoog. Gelukkig kon de sproei-installatie tussen de proeven door voor wat verkoeling zorgen.

Zaterdag werd gestart met de klasse B. Bij de eerste proef is de overwinning gegaan naar Jomayra van Dijk met Dancer. Tweede is geworden Arianne Lemstra met Soë en derde is geworden Babette Kuypers met Rapsody. In de tweede proef haalde Tineke de Ridder met Napoleon de eerste prijs op. Jomayra van Dijk werd tweede en Rachel Meeuwisse met Folke derde.

Zondag werd begonnen met de klasse L1. Hier nam Petra Bekke beide eerste prijzen mee naar huis met haar paard Vitalis. De tweede plaats van de eerste proef is voor Baukje Klaassen met Jewel M. De derde plaats werd ingenomen door Mandy Meulenbroek met Wiseguy. In de tweede proef is de tweede plaats voor Mandy Meulenbroek. De derde plaats is voor Diane Stuart met Senor SSS.

In de klasse L2 nam Anja Koopmans met Excalibur in de eerste proef de gouden beker mee. Tweede werd Melissa van Hagen met het paard Tres Bien Utopia en derde Anniek de Wit met Herbstbrise. In de tweede proef werd Claudia Bronnenberg met Talent eerste, Anja Koopmans tweede en Melissa van Hagen derde.

De volledige uitslag is na te lezen op de website van de vereniging: www.flevopassage.nl

---- --