Gemeente Roermond

Jacco Eltingh te gast op sportcongres

Oud-toptennisser Jacco Eltingh is te gast op het sportcongres Midden-Limburg dat op maandag 16 april plaatsvindt. De gemeente Roermond en het Huis voor de Sport Limburg organiseren dit regionaal sportcongres in Theaterhotel de Oranjerie te Roermond. Alle Midden-Limburgse sportverenigingen en Roermondse scholen zijn daarvoor uitgenodigd.

De avond staat in het teken van De Vereniging van de Toekomst. Na een welkomstwoord door wethouder Huub Boots (Sport), leidt Jacco Eltingh als dagvoorzitter het sportcongres in met een inspirerend verhaal. Daarna volgen twee rondes met workshops waarin themas als werkgeverschap en vrijwilligers, (Sport)Vereniging van de Toekomst en Sportverenigingen & Onderwijs worden uitgediept.

Alle sportverenigingen uit Midden-Limburg, Roermondse basisscholen en de scholen in het Voortgezet onderwijs zijn na aanmelding van harte welkom op het congres. Aanmelden kunt u doen vóór vrijdag 13 april en is mogelijk bij het Steunpunt Sportservice Roermond. Door de succesvolle bundeling van krachten is deelname aan het congres gratis. Het sportcongres wordt mede mogelijk gemaakt door de Provincie Limburg, Het Huis voor de Sport en de gemeente Roermond.


* Meld u telefonisch aan bij mevrouw Wil Heimens, telefoonnummer (0475) 359 999.

* Klik hier om het aanmeldformulier en de inhoud van de workshops te downloaden. (Pfd-document; opent in nieuw venster).
* Klik hier om per e-mail te reageren.

Publicatiedatum: 02.04.2007 Bijgewerkt: 02.04.2007