Senternovem


05-04-2007 | Europese Competence Research Centres ontmoeten elkaar in Hannover!

Van 16-20 april a.s. vindt in Hannover de jaarlijkse beurs plaats waar de laatste (industriële) technologieën, productideeën en materialen te zien zijn, de Hannover Messe. Wellicht een beurs waar u al van plan was een kijkje te gaan nemen?

Als u een Nederlands 'competence research centre' bent, oftewel een met steun van overheid, bedrijfsleven en kennisinstelling opgezet instituut waar onderzoek gedaan wordt, kunt u zich opgeven voor een (gratis) kennismaking met Europese partnerinstituten. Uw contactpersoon in Nederland is Kitty Yang, coördinator van het COMPERA-netwerk dat deze ontmoeting voor u organiseert. Zij is te bereiken via +31 70 3735 642 of k.yang@senternovem.nl. Kijk ook eens op de
website http://www.competence-research-centres.eu/ waar u uw collega-instituten eenvoudig kunt vinden, maar een concrete ontmoeting vergroot uw mogelijkheden wellicht nog verder. Er is voor deze ontmoeting ook een site ontworpen waar u uw voorkeuren kunt aangeven. Het COMPERA-netwerk gaat vervolgens -geheel kosteloos- voor u aan de slag. Benieuwd? Op deze site vindt u meer informatie over de ontmoetingsmogelijkheid op de Hannover Messe.