Gemeente Voorschoten

Informatieavond ontwerp-bestemmingsplan
Duivenvoordecorridor
Uitgebracht op: maandag 16 april 2007

De gemeenten Leidschendam-Voorburg en Voorschoten houden op dinsdag 17 april 2006 een informatieavond over het ontwerp-bestemmingsplan Duivenvoordecorridor, respectievelijk het buitengebied. De informatieavond vindt plaats om 20.00 uur in Hotel De Gouden Leeuw, Veurseweg 180, in Voorschoten. De zaal is open vanaf 19.30 uur. Aanwezigen krijgen tijdens de avond volop de gelegenheid om vragen te stellen.

De colleges van burgemeester en wethouders van beide gemeenten hebben onlangs ingestemd met het ontwerp-bestemmingsplan Duivenvoordecorridor/buitengebied. Onderdeel van het ontwerp-bestemmingsplan is de herinrichting van de Duivenvoordse en de Veenzijdse polder én de zogeheten Duivenvoordecorridor: een groen gebied tussen Leidschendam-Voorburg, Wassenaar en Voorschoten. Behalve om deze gebieden gaat het in Voorschoten ook om de Papenwegsepolder.

Tijdens de informatieavond wordt het ontwerp-bestemmingsplan toegelicht. Ook wordt aangegeven hoe de procedure verder verloopt. Wethouder Houtzager van Leidschendam-Voorburg en wethouder Horlings van de gemeente Voorschoten zijn op de avond aanwezig, evenals medewerkers van beide gemeenten.


- einde bericht -