Veiligheidsfilm SGB bekroond


HELMOND, 20070416 -- De SGB veiligheidsfilm "The Cost of Accidents" ("De prijs van ongelukken") heeft 2 februari 2007 tijdens de prestigieuze "The New York Festivals of International Film & Video Awards" in de categorie Security & Safety de gouden medaille behaald. Het thema van "The Cost of Accidents" is het versterken van het bewustzijn dat de meeste, zoniet alle ongevallen voorkomen kunnen worden.

De film is onderdeel van het wereldwijde SGB veiligheidsbeleid en laat zien dat een simpele onveilige handeling ernstige gevolgen kan hebben.
Tijdens het filmfestival worden "The World's Best Work" in informatie, educatie en industrie filmproducties en bedrijfsvideo's van dertig landen in de wereld erkend. The Cost of Accidents is gemaakt in opdracht van SGB, waarbij SGB tevens het copyright van deze film bezit.
SGB verwacht met de instructiefilm een bijdrage te kunnen leveren aan het verhogen van het veiligheidsbewustzijn en de eigen verantwoordelijkheid met betrekking tot de veiligheid van haar eigen medewerkers en die van haar opdrachtgevers.
http://kurl.nl?C76

SGB is een wereldwijd opererende organisatie die bestaat uit toonaangevende steiger-, ondersteuning- en aluminium klimmateriaalleveranciers. In Nederland beschikt SGB over 18 vestigingen en 960 medewerkers. SGB Ltd. is een Harsco Corporation Access Services Group onderneming. Harsco Access Services heeft een gezamenlijke jaaromzet van 900 miljoen dollar. Binnen deze divisie zijn 4700 werknemers werkzaam verspreid over 300 vestigingen in 21 landen.