Gemeente Epe


Epe, de gemeentelijke website

Informatieavond op 17 april 2007 over landbouw en milieu

Het team vergunningverlening en handhaving milieu van de gemeente Epe organiseert een informatieavond over het Besluit landbouw milieubeheer en het Besluit ammoniakemissie huisvesting. Dit organiseert zij samen met LTO Noord voor landbouwers in de gemeente Epe. De informatieavond vindt plaats op 17 april 2007 om 20.00 uur in het gemeentehuis, Markt 14 te Epe. De avond is bedoeld voor landbouwers in de gemeente Epe. Dit zijn onder andere de volgende bedrijfstypen: melkrundveehouderijen, akkerbouw- of tuinbouwbedrijven met open grondteelt, gemechaniseerde loonbedrijven, paardenhouderijen, kinderboerderijen en kleinschalige veehouderijen.

Programma
20.00 uur Welkomswoord en opening

1. Besluit landbouw milieubeheer:

* voor wie is het Besluit landbouw van toepassing?

* toelichting op de voorschriften

2. Besluit ammoniakemissie huisvesting:

* nieuwe regelgeving met betrekking tot huisvesting van dieren

22.00 uur Afsluiting met drankje

Tijdens de informatieavond worden de beide besluiten nader toegelicht. Bijvoorbeeld wanneer valt een bedrijf onder het Besluit landbouw en wanneer niet. Daarnaast zal aan de hand van enkele voorschriften uit het Besluit landbouw milieubeheer aandacht worden gegeven aan de handhaving op deze voorschriften. Bij de bespreking van het Besluit ammoniakemissie huisvesting is de nieuwe regelgeving met betrekking tot huisvesting van dieren een belangrijk aandachtspunt.

Aanmelden en informatie
Voor de informatieavond kunnen geïnteresseerden zich bij de gemeente aanmelden. Dit kan met een antwoordstrook, die onderdaan dit bericht te vinden is. Het uitgedraaide formulier moet ingevuld worden. Daarna kan men deze uiterlijk 9 april 2007 opsturen naar (postzegel niet nodig): B&W gemeente Epe, t.a.v. Sander Bulthuis, Antwoordnummer 22, 8160 VB Epe.

Voor meer informatie kunnen geïnteresseerden contact opnemen met Sander Bulthuis, telefoon (0578) 67 87 72.

Advertentie
Antwoordstrook