Saxion Hogescholen
BR>

do 12 april 2007

Open avond bij Saxion

Open avond bij Saxion

Saxion Hogescholen organiseert op dinsdag 17 april in Deventer en op donderdag 19 april in Enschede voorlichtingsavonden over deeltijdonderwijs. Beide open avonden vinden plaats van 17.00 tot 20.00 uur.

De informatieavonden zijn met name bedoeld voor mensen die hun carrièreperspectief willen vergroten en eventueel naast hun werk een beroepsopleiding of cursus willen volgen.

Bezoekers kunnen tijdens deze avonden informatie krijgen over Hbo-opleidingen in deeltijd en praktijk gerichte cursussen op het gebied van;

* Economie, Bestuur en Management

* Onderwijs, Mens en Zorg

* Informatica, Automatisering en Multimedia
* Techniek en Milieu.

Op deze avonden bestaat tevens de mogelijkheid tot het maken van een afspraak met een van de medewerkers van Saxion. In een dergelijk gesprek kan uitgebreider ingegaan worden op de persoonlijke situatie van de geïnteresseerde. Daarnaast kunnen (bijna) afgestudeerden aan een hogere beroepsopleiding zich laten voorlichten over post-hbo-opleidingen, masteropleidingen en de Associate degree's die Saxion Hogescholen aanbiedt.

Een Associate degree (Ad) programma maakt onderdeel uit van een hbo-bacheloropleiding. De vooropleidingseisen voor deelname aan een Ad-programma zijn identiek aan de eisen voor de hbo-bacheloropleiding in kwestie en kan binnen twee jaar worden afgerond.

Kijk voor meer informatie op kennistransfer.nl

Saxion als werkgever

Saxion Hogescholen is niet alleen een kennisinstelling, maar ook een grote werkgever. Saxion biedt een innovatieve en ontwikkelingsgerichte werkomgeving met veel ruimte voor persoonlijke initiatieven. Deze inspirerende omgeving wordt mede gecreëerd door informele en directe contacten met collega's en studenten en intensieve relaties met het werkveld. Tijdens de open avonden in Deventer en Enschede kan men nader kennis komen maken met Saxion als werkgever en is ook een informatiepunt voor vacatures en sollicitanten.

Kijk voor meer informatie op saxion.nl/werken


------------------------------------------------------- Einde persbericht--------------------------------------------------