Politie Drenthe

Dinsdagmorgen

Assen, 17-04-2007

Aanhouding na huiselijk geweld

ASSEN - Maandagavond heeft de politie een 36-jarige man aangehouden wegens mishandeling van zijn 40-jarige vriendin. Deze zaak wordt afgehandeld volgens het traject 'huiselijk geweld'. (07-131686)

Vrouw aangehouden na winkeldiefstal

ASSEN - Maandagmiddag is aan de Kleuvenstee een 33-jarige vrouw uit Assen aangehouden na diefstal van een fles champagne in een supermarkt. Na verhoor kreeg ze een dagvaarding mee. (07-131612)

Cv-ketels gestolen uit vakantiewoningen

BORGER - In de nacht van zondag op maandag kreeg een vakantiepark aan de Rolderstraat ongewenst bezoek. De ongenodigde gasten verschaften zich de toegang tot negen vakantiewoningen. Er werden zes gloednieuwe combiketels, die nog in de verpakking zaten, weggenomen. De politie onderzoekt deze serie inbraken. (07-131415)

Politie onderzoekt snelkraak supermarkt

NIEUW AMSTERDAM - Een supermarkt aan de Vaart Zuidzijde is maandagnacht getroffen door een snelkraak. Hierbij is een onbekende hoeveelheid aan rookwaren buit gemaakt. Men heeft de schuifdeuren van de supermarkt geforceerd door deze kapot te rijden met een personenauto. Een getuige zag twee personen uit het pand komen en deze vervolgden hun weg in de personenauto met gedoofde lichten. (07-131714)

Wilt u meer informatie over dit bericht of wilt u in contact komen met de dienstdoende voorlichter van Politie Drenthe, dan kunt u bellen met Ernest Zinsmeyer, telefoon 0592 451280.