Politie Flevoland

Getuigenoproep mishandeling

Dronten, 17-04-2007 o Een 14-jarige jongen uit Swifterbant is op woensdag 28 maart 2007 omstreeks 15.00 uur mishandeld door twee onbekenden op het fietspad langs de Zuid, thv. het Ichtuscollege. De jongen uit Swifterbant fietste daar met drie jongens toen er op dat moment uit de andere richting drie jongens aan kwamen fietsen. De vier jongens zijn achter elkaar gaan fietsen om de drie erlangs te laten. Er is wat geroepen door één van de vier jongens. De drie jongens hebben zich opgedraaid en zijn achter de vier jongens aangegaan. De drie jongens hebben tegen de fietsten getrapt waardoor één van de vier op de grond is gevallen. Deze is vervolgens meerdere malen geschopt en geslagen door twee van de drie jongens. Hij heeft hierdoor letsel opgelopen.

De politie is bezig met een onderzoek naar deze mishandeling. Daaruit kwam naar voren dat er een vrouw met een zwarte auto, vermoedelijk Alfa Romeo, gestopt zou zijn. Tevens is er een vrouw op een fiets met een kindje gestopt. Het is de politie niet bekend wie zij zijn. Politie Flevoland wil graag in contact komen met iedereen die iets weet over deze mishandeling. De belangstelling gaat vooral uit naar de twee vrouwen.

Uw tip
Heeft u informatie over deze zaak? Neem dan contact op met Politie Flevoland, Basiseenheid Dronten; op telefoon nummer: 0900-8844 (0,13 Euro/minuut) of via faxnummer (0320) 215 982.