Ingezonden persbericht


Persbericht

Nieuwe en uitgebreide kaarten beschikbaar voor TomTom-gebruikers


* TomTom maakt kaarten van nieuwe gebieden beschikbaar


* Nieuwe kaarten bieden een overvloed aan nieuwe navigatie-informatie, waaronder;
- Duizenden kilometers aan nieuwe wegen en kruispunten in Europa
- Opname van nieuwe congestiezone in centrum Londen (Verenigd Koninkrijk)
- Nieuwe 'Nuttige Plaatsen' in kleine stedelijke gebieden (Frankrijk)
- Uitbreiding van huisnummerinformatie (Italië, Spanje, Portugal)

Amsterdam, 17 april 2007 - TomTom, 'ss werelds grootste aanbieder van navigatieoplossingen, kondigt vandaag de beschikbaarheid aan van updates voor vrijwel alle kaarten in het volledige productportfolio. Gebruikers kunnen eenvoudig hun kaarten updaten via TomTom HOME of via de website van TomTom www.tomtom.com.

De nieuwe kaarten bevatten de meest recente informatie uit de volgende regio's: Europa, de Verenigde Staten & Canada. Tevens is er een kaart van Zuid-Afrika beschikbaar. De nieuwe kaarten geven de verschillende updates in het wegennetwerk weer, waaronder duizenden kilometers aan nieuwe wegen, nieuwe kruispunten en nieuwe 'Nuttige Plaatsen'. Het gebruik van de meest recente kaarten garandeert een nauwkeurige, veilige, simpele en stressvrije navigatie-ervaring.

De nieuwe kaarten zijn compatibel met de de TomTom GO serie, de TomTom ONE serie, TomTom RIDER en TomTom NAVIGATOR 6.

De nieuwe kaarten zijn verkrijgbaar als download via TomTom HOME en via de website van TomTom. TomTom HOME is TomTom's gratis softwaretoepassing die de gebruiker de mogelijkheid biedt content te beheren, te downloaden, op te slaan en over te zetten van de computer naar hun TomTom-systeem. Gebruikers kunnen nieuwe kaarten gemakkelijk via TomTom HOME op hun TomTom installeren.

'Met de update van onze kaartenportfolio blijft TomTom - gemakkelijk en betaalbaar - de meest accurate kaarten bieden. Alle gebruikers kunnen de meest recente kaarten en informatie kopen, inclusief recente updates in het wereldwijde verkeersnetwerk. Dit garandeert TomTom-gebruikers de beste en veiligste navigatie op de markt,' zegt Alexander Ribbink, chief operating officer bij TomTom.

De nieuwe TomTom kaarten zijn per direct beschikbaar via TomTom HOME of via www.tomtom.com/products/maps.

Prijzen
Regionale kaarten: ¤ 39,95 - ¤ 59,95
Kaart van West-Europa: ¤ 99,95>
Kaarten van Polen, Tsjechië, Hongarije en Slowakije: ¤ 59,95 Kaarten van Zuid-Afrika: ¤ 99.95
Kaart van Hongkong: ¤ 39,95
Kaart van Singapore: ¤ 39,95

Kaart van de VS en Canada: ¤ 99,95


- einde -

In geval van enige discrepantie tussen dit persbericht en de originele Engelstalige versie van dit persbericht prevaleert de Engelstalige versie.