Politie Limburg-Noord

Politie onderzoekt toedracht verkeersongeluk met gewonden
Datum: 17-04-2007
Tijd bericht: 11:32
Plaats: Beringe
De politie onderzoekt de precieze toedracht van een verkeersongeluk dat dinsdagmorgen omstreeks negen uur plaatsvond op de kruising Haambergweg met de Noordervaart (N275). Daarbij zijn drie personen gewond geraakt. Bij het ongeluk waren in totaal vier voertuigen betrokken. De weg is vermoedelijk nog tot half een vanmiddag afgesloten voor onderzoek en opruimwerkzaamheden. Het verkeer wordt omgeleid.

Het ongeval gebeurde toen een bestelbus voorgesorteerd stond om linksaf te slaan. De bestuurder van een achteropkomende bestelbus week uit naar links en reed daarbij frontaal tegen een personenauto die vanuit Meijel aankwam. De bus (die uitweek voor de stilstaande bus) raakte de andere bus en werd ook nog aangereden door een andere auto die er achterop reed.

De bestuurster van de auto die vanuit Meijel kwam raakte met haar onderlichaam bekneld en is door de brandweer bevrijd. Twee andere bestuurders raakten ook gewond. Eén van hen is ter plekke aan zijn verwondingen behandeld, de andere is naar het ziekenhuis gebracht.

Meer informatie over de leeftijd en woonplaats van de slachtoffers volgt in de loop van de middag.