Ingezonden persbericht


Wat je draagt is wie je bent

Case Logic lanceert Lifestyle & Luggage collecties

Gembloux, België, 17 april 2007: Case Logic, wereldwijd marktleider in het design en de productie van lifestyle en business accessoires, presenteert met trots zijn nieuwe productlijnen: Lifestyle & Luggage. Ontworpen om te voldoen aan de vraag van de hedendaagse consument naar handige opbergmogelijkheden, passen deze producten perfect bij een actieve en moderne levensstijl. In een wereld waarin iedereen constant onderweg is, heeft Case Logic collecties ontwikkeld die strak design en functionaliteit combineren met kwaliteit en sterke materialen.

Lifestyle: Voor de nieuwste collecties - Schooled, Urban, Lifestyle en Simplicity - speelt Case Logic met kleuren, design en tattoo prints om zowel modebewuste jongeren als 'urban' professionals verschillende keuzes te bieden. Met trendy details, contrasterende binnenvoering en superieur design zijn Case Logic's accessoires uniek in hun stijl en functionaliteit. Alle producten zijn uitgerust met gebruiksvriendelijke oplossingen zoals quick-access vakken en compartimenten: handige vakken voor GSM, pennen, documenten enz., waar men snel bij kan.

Luggage: Of men nu op zakenreis gaat of gewoon lekker weg, Case Logic biedt een breed aanbod aan producten die het leven vergemakkelijken. De Classic, Lifestyle, Lightweight en Simplicity collecties, die zich onderscheiden door hun duurzame materialen, ergonomisch design en innovatieve oplossingen, staan garant voor georganiseerd en efficiënt reizen.

Case Logic gebruikt hoogstaande materialen en onderdelen die kwaliteit en duurzaamheid garanderen. De Limited Lifetime Warranty is standaard voor elk Case Logic product.

"Vandaag de dag hebben mensen sterk de behoefte om zich te uiten en maximaal van het leven te genieten. Met Lifestyle & Luggage willen wij dat mogelijk maken. Onze productlijnen combineren design en functionaliteit met unieke draagbare accessoires als resultaat", zegt Julia Rost, Product Development Manager van Case Logic Europe. "Het idee is eenvoudig. Iedereen moet in staat zijn om een persoonlijke favoriet te vinden die past bij zijn of haar unieke stijl".

In Europa is Case Logic toonaangevend op het gebied van notebooktassen en opbergoplossingen voor draagbare audio-, computer- en fotoapparatuur. Case Logic is eigenaar van meer dan honderd patenten voor het innovatieve design en de technologie van zijn producten.

Heeft u interesse in een interview met Julia Rost, Product Development Manager van Case Logic Europe, of wilt u meer weten over het volledige productassortiment van Case Logic? Neem dan contact op met onderstaand perscontact.

Over Case Logic - www.caselogic.com

Case Logic, opgericht in 1984 in Boulder, Colorado (Verenigde Staten), met het Europese hoofdkantoor in Gembloux, België, is wereldwijd marktleider in het design en de productie van lifestyle accessoires. Het productassortiment bestaat uit meer dan 300 opbergoplossingen, zowel voor consumenten als voor bedrijven, en mobiele accessoires: Mobile Computing, Lifestyle & Luggage, DVD, Media, Automotive, Photo/Video, en Portable Electronics. Case Logic is eigenaar van meer dan 100 patenten voor het innovatieve design en de technologie van zijn producten.

Perscontact

Gerdine Lindhout

Open2Europe

+33 1 55 02 27 88

g.lindhout@open2europe.com