Ingezonden persbericht


Persbericht

Nieuwegein, 17 april 2007

Fashion experience (Room) in Club RIVA Rotterdam en Escape Amsterdam

Nieuwegein, 17 april 2007 - Door Altermedia bv - u kent ze wel van die panelen in bijna alle horecatoiletten - is in samenwerking met reclamebureau Grey een campagne ontwikkelt waarbij de damestoiletten van Club RIVA (Rotterdam) en Escape (Amsterdam) zijn omgetoverd tot echte Nokia L'Amour-rooms. De toiletbezoeksters wanen zich - van 5 april tot en met 3 mei - het middelpunt van een ware modeshow. Sinds januari 2006 biedt Altermedia haar klanten de mogelijkheid tot deze spectacular. Ditmaal is daar door Grey creatief op ingesprongen met de ontwikkeling van 2 unieke concepten.

Concept Escape Amsterdam

De damestoiletten in Club Escape zijn geheel gestyled in het roze design van de Nokia l'Amour collectie, met als thema: Wie wil ik zijn vandaag? Dames kunnen kiezen welk toilet het best bij hun persoonlijke stijl past: de Fashionista, Papparazza, Nachtvlinder of Supermodel. Achter elke deur schuilt een andere wereld. In het Paparazza-toilet bijvoorbeeld voelt de bezoekster zich bedolven onder druk fotograferende papparazzi, in het Fashionista toilet ziet zij zich omringd door een complete fashion garderobe.

Concept Club RIVA Rotterdam

De entree van het damestoilet van Club Riva is omgetoverd tot een ware catwalk. De toiletbezoeksters maken een schitterend entree als echte fashionista, bewonderd door een horde druk flitsende fotografen die prijken op de wanden van de toiletruimte. Op zaterdag 7 en 14 april worden dames op het toilet van Club Riva tussen 22.00 en 24.00 uur getrakteerd op een ware supermodel makeover. Deze twee avonden is de internationaal gerenommeerde kapper John Beerens aanwezig, bekend van de tv show Holland's Next Top Model en winnaar van de Top Hair Award 2006. Samen met een visagiste voorziet hij toiletbezoeksters van een glamourous kapsel en make-up. Elke dame gaat op de foto en krijgt direct haar 'Nokia Supermodel-for-a-Day' foto mee.

Over Altermedia

Altermedia is opgericht in 2000 en houdt zich bezig met de exploitatie van indoormedia - zoals; toiletreclame, bierviltreclame, stickering, flyering, ansichtkaarten enzovoort - binnen ruim 750 horecalocaties en 23 bioscopen (waaronder alle Pathé en Minerva's). Zij profileren zich duidelijk als een exploitant die verder denkt dan hetgeen 'standaard' in haar brochure wordt aangeboden en denkt vaak mee over de invulling van het creatieve concept. Binnenkort lanceert altermedia haar nieuw internetsite waarop veel van deze cases beschreven worden.

Nokia L'Amour collectie

De Nokia L'Amour collectie is geïnspireerd op exotische designinvloeden uit de wereld van mode, architectuur en productontwikkeling. De collectie bestaat uit de Nokia 7360, Nokia 7373 en Nokia 7390 en ademt een fascinerende en originele stijl uit, gecombineerd met een vleugje romantiek en avantgardistische glamour.

# # #