Gemeente Alkemade


Expositie Kunstschilder Ed Pijlman in gemeentehuis Alkemade

17-04-2007

Kunstschilder Ed Pijlman exposeert tot en met 17 juli in het gemeentehuis van Alkemade. Na ruim 25 jaar werkzaam geweest te zijn als grafisch ontwerper en vormgever werkt Ed Pijlman als zelfstandig kunstschilder.

Zijn studie aan de kunstacademie en jarenlange schilderslessen stellen hem in staat op een breed terrein bezig te zijn met kunst. Hij exposeert regelmatig in binnen- en buitenland en is breed en internationaal georiënteerd. Ed Pijlman heeft een galerie en atelier in Sassenheim waar zijn eigen werk is geëxposeerd, maar waar ook de mogelijkheid is voor andere kunstenaars om hun werk tentoon te stellen.

Stijlen
Wat vooral opvalt, is zijn grote verscheidenheid in stijlen van schilderen. Zowel in olieverf als in acryl en waterverfschilderijen is hij een echte vakman. U kunt een kijkje nemen in zijn atelier en uitleg krijgen terwijl hij aan het schilderen is. Op de website www.edpijlman.nl kunt u een voorproefje van zijn werk bekijken.

In het gemeentehuis in Roelofarendsveen ziet u de grote verscheidenheid van een gevarieerd en eigentijds kunstschilderwerk van Ed Pijlman. De expositie is te bezichtigen tijdens de openingsuren van het gemeentehuis, Westeinde 1 in Roelofarendsveen op maandag t/m vrijdag van 08.30 tot 12.30 uur en op de woensdagavond van 18.30 tot 20.30 uur.