Cartridge United doneert 5000 euro aan Unicef Nederland 17 april 2007, Born - Afgelopen vrijdag heeft Unicef Nederland een cheque van 5000 euro in ontvangst mogen nemen van Cartridge United. Dit mooie bedrag is via basisscholen en voetbalclubs bijeengebracht door de inzameling van lege cartridges.

Het Regionaal Comité Unicef (RCU) Geleen e.o. neemt de cheque van EUR 5000,- in ontvangst van Cartridge United Het Regionaal Comité Unicef (RCU) Geleen e.o. neemt de cheque van EUR 5000,- in ontvangst van Cartridge United

Deelname aan het inzamelprogramma van Cartridge United brengt geen kosten met zich mee voor de school of club. Het levert enkel voordelen op.

Voor de cartridges die ingeleverd worden, krijgen de scholen en clubs punten en voor die punten kunnen ze school- of sportmaterialen uitzoeken. Bovendien wordt van de opbrengst van elke ingeleverde lege cartridge een gedeelte gedoneerd aan Kids United, de kinderclub van Unicef. Op deze manier leren kinderen verantwoord om te gaan met afval én ze steunen er een goed doel mee.