Dienstenbond CNV

Nieuws

HoonteTijl Utrecht waarschijnlijk failliet

17 april 2007
Categorie: algemeen nieuws dibo

Door: Arie Kasper

Uw werkgever heeft ons op de hoogte gesteld van zijn voornemen om HBK te Utrecht failliet te laten verklaren. Naar verwachting wordt het faillissement op woensdag 11 april uitgesproken en zal donderdag 12 april de curator het roer in de vestiging overnemen.

Dinsdag 3 april hebben wij met uw werkgever onderhandeld over een sociaal plan. Tijdens deze onderhandelingen is het niet aan de orde geweest dat HBK failliet zou gaan. Wij zijn positief gestemd uit dat gesprek gekomen. Via een brief hebben wij u hierover nog eind vorige week geïnformeerd. En dan nu het faillissement.

Er staat voor woensdag 11 april nog een sociaalplan vergadering met de directie gepland maar onduidelijk is of deze gelet op de nieuwe situatie- nog doorgang vindt.

Voor maandag 16 april om 20.00 uur hebben wij u uitgenodigd voor een ledenvergadering in het pand van de ABVAKBO aan het Oudenoord in Utrecht. Wij stellen ons voor dat deze vergadering gewoon doorgaat. Het gaat dan niet meer over een sociaal plan, maar wij zullen u dan zo goed als mogelijk informeren over hoe u in de nu ontstane situatie moet handelen.
Het is van belang dat u zich snel inschrijft als werkzoekende bij het CWI. U kunt hiermee wachten totdat u door de curator van het faillissement bent ontslagen.

Wij hopen u met bovenstaande voldoende geïnformeerd te hebben

Voor vragen en/of opmerkingen kunt u terecht bij uw bestuurder Arie Kasper.
Hij is bereikbaar op 035-646 05 80. Mailen kan ook op hilversum@remove-this.cnvdibo.nl