WatchGuard kondigt Fireware 9.0 aan - Belangrijke release ...

17.04.2007 / 14:17 / Rubriek: Informatief / Organisatie: Watchguard technologies, inc.

Watchguard technologies, inc.

WatchGuard kondigt Fireware 9.0 aan - Belangrijke release van Firebox X Core en Peak UTM veiligheidsapparaten

SEATTLE, April 17 /PRNewswire/ --


- Nieuw eigenaarschap leidt tot voordeel en veranderingen in het bedrijf

WatchGuard(R) Technologies, Inc., een toonaangevend leverancier van veiligheidoplossingen voor netwerken, kondigde vandaag een belangrijke nieuwe release aan van Fireware(R) 9.0, de software die hun Firebox(R) X Core(TM) en Peak(TM) veiligheidsapparaten aandrijft voor middelgrote bedrijven.

Fireware 9.0 leidt tot een spectaculaire verhoging van de functionaliteit en prestatie van Firebox X Core en Peak veiligheidsapparaten en biedt netwerkbeheerders een nieuw niveau van structuurcontrole en stabiliteit. Deze release introduceert een sterke reeks geavanceerde netwerkvoorzieningen. Geintegreerd zijn VPN failover, ondersteuning voor IKE certificaten voor derden, aanmaak van VPN tunnel met drag-and-drop, policy based routing, VLAN, QoS, multi-WAN failover, load balancing en high availability met firewall regels. Robert Ward, product marketing manager voor Firebox X Core en Peak zei: "Met Fireware 9.0 levert WatchGuard een kwaliteitsapparaat dat het aanbod van de concurrentie evenaart of overtreft."

Firebox X Core apparaten zijn ideaal voor kleine en middelgrote bedrijven met 50 tot 750 gebruikers en kunnen een firewall capaciteit aan van 300+ Mbps. Firebox X Peak apparaten ondersteunen 500 tot 2000 gebruikers en hebben een firewall capaciteit van 2.0 Gbps. Beide apparaten bieden volledige UTM oplossingen, inclusief antivirus, anti-spyware, anti-spam, inbraakpreventie en URL filtratie.

The meeste Firebox X Core en Peak apparaten kan men makkelijk upgraden naar hogere modellen in het assortiment door simpelweg een licentiesleutel toe te passen. Hierdoor kan een organisatie zich aanpassen en uitbreiden en aan de ontwikkelende behoeften van zijn bedrijf voldoen. Elk apparaat van de Core en Peak e-Series is milieuvriendelijk en voldoet aan de Europose RoHS-eisen.

Naast de aankondiging van de nieuwe Fireware 9.0 kondigt WatchGuard ook een nieuw kanaalpartnerprogramma aan, dat een coöperatief programma inhoudt om partners te helpen bij het financieren van marketingprogramma's, gratis marketing consulten om partners te helpen bij het plannen en uitvoeren van effectieve marketingprogramma's en het leveren van maandelijkse kant-en-klare marketingcampagnes. Bij deze campagnes horen verschillende soorten aanpasbare rechtstreekse post, elektronische rechtstreekse post, illustraties voor advertenties en duplicaten, voorbeelden van landing pages, verkooppresentaties, scripts voor telemarketing en tips over hoe men het effectief gebruik van campagnes kan maximaliseren. Componenten van de kant-en-klare campagnes kunnen makkelijk aangepast worden voor merkassociaties en stijlvoorkeuren en worden in zeven talen vertaald: Duits, Spaans, Frans, Italiaans, vereenvoudigd Chinees, Japans en Koreaans.

"In plaats van onze tijd te besteden met het plannen van financiering voor marktontwikkeling, leggen we de nadruk op de samenwerking met onze partners om marketingplannen te financieren waarmee we onze gemeenschappelijke doelen betreffende de omzet van WatchGuard producten kunnen bereiken," zei Kathleen Brush, Ph.D., vice president van marketing bij WatchGuard. "Onze partners zijn enthousiast over het leveren van coöperatieve, gratis marketingkennis en de beschikbaarheid van aanpasbare marketingmaterialen met merkassociaties," zei Brush nog.

Prijzen en beschikbaarheid

WatchGuard Firebox X Core apparaten met Fireware 9.0 beginnen voor het aangesloten X550e model vanaf US$1605,00. Gloednieuwe verlaagde prijzen voor de UTM-pakketten voor Core apparaten beginnen vanaf US$2200,00. De nieuwe oplossingen zijn vanaf 17/04/07 beschikbaar bij wereldwijde Watchguard verkooppunten.

Over WatchGuard

WatchGuard levert sinds 1996 toonaangevende beveilingsapparaten voor netwerken. De opwaardeerbare apparaten leveren de prestaties, functionaliteit en veiligheidskracht om aan de behoeften van SME-organisaties te voldoen. De
'Intelligent Layered Security' van WatchGuard beschermt tegen opkomende bedreigingen en levert een platform om bijkomende diensten van het bedrijf te integreren. Alle producten van WatchGuard houden een LiveSecurity(R) dienstabonnement in van 90 dagen voor meldingen van kwetsbaarheid, software updates, deskundige veiligheidsinstructies en ook specifieke en zelfhulpondersteuning. Het hoofdkantoor van WatchGuard bevindt zich in Seattle, Washington. WatchGuard heeft ook kantoren in Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en Latijns-Amerika. Ga voor meer informatie naar www.watchguard.com.

WatchGuard, LiveSecurity, Fireware, Core, Peak en Firebox zijn ofwel geregistreerde handelsmerken of handelsmerken van WatchGuard Technologies, Inc., in de Verenigde Staten en/of andere landen. Alle andere handelsmerken zijn in het bezit van hun respectievelijke eigenaars.

Contactpersonen bij WatchGuard:
Josh Rhodes
Weber Shandwick
Josh.Rhodes@webershandwick.com

+1-503-552-3728

Kate Roemer
PR@Watchguardpr.com

+1-206-521-8353

Website: www.watchguard.com

Contact:

Josh Rhodes bij Weber Shandwick, +1-503-552-3728, Josh.Rhodes@webershandwick.com; of Kate Roemer, +1-206-521-8353, PR@Watchguardpr.com