Dienstenbond CNV

Nieuws

Voorstellen nieuwe cao Gezonde Dieren

17 april 2007
Categorie: algemeen nieuws dibo, nieuws homepagina dibo

Door: n.passchier

Binnenkort starten de onderhandelingen voor een nieuwe cao 2007 met uw werkgever. In overleg met de kaderleden is een voorstellenbrief opgemaakt. Maar uiteraard kunnen alle leden hun mening geven.

Per 1 april 2007 is de huidige cao verlopen. Op 20 april starten de onderhandelingen voor een nieuwe cao. Het zoeken van een datum, waarop alle partijen aanwezig konden zijn, was zeer lastig. Uiteindelijk zijn wij op 20 april en 11 mei uitgekomen. Aangezien deze data zeer recent zijn vastgesteld, hebben wij geen kans gezien om de voorstellenbrief op tijd bij alle leden voor te leggen. Maar uiteraard willen wij wel uw mening weten. Hieronder geven wij u een kort overzicht van onze voorstellen, zoals wij die naar de werkgever hebben gestuurd. Graag vernemen wij of u daarmee akkoord gaat en/of u nog aanvullingen heeft.

Voorstellen

* Looptijd cao 1 jaar, van 01.04.2007 tot 01.04.2008
* Structurele salarisverhoging van 3% per 01.04.2007
* Resultaatafhankelijke beloning van 1% oplopend tot 5%
* Herstel van de (uitloop)periodieken van schaal 1 t/m 9
* Verlaging werknemersbijdrage pensioenregeling met 1%punt met behoud van de huidige pensioenregeling

* Bijdrage werkgever zorgverzekering 10,- per maand i.v.m. de gestegen kosten

* Verbetering studiekostenregeling met eventueel een persoonlijk budget

Uw reactie
Uw opmerkingen en/of aanvullingen kunt u aangeven op bijgaand reactieformulier. U kunt uw reacties sturen per post, fax of e-mail. Het formulier dient uiterlijk woensdag 25 april in ons bezit te zijn. De aanvullingen zullen aan de onderhandelingstafel worden meegenomen.

Informatie
Als u vragen heeft of meer informatie wilt, dan kunt u contact opnemen met uw bestuurder, Nico Passchier. Dat kan via mail: n.passchier@remove-this.cnvdibo.nl of
telefonisch: (055) 5772640