Politie Zeeland


O-1077-2007 Tanken zonder betalen, 's-Heer Arendskerke

Maandag tussen 22.45 en 23.05 uur werd bij een tankstation op de A58 bij 's-Heer Arendskerke getankt zonder betalen.

Er werd getankt voor een bedrag van ¤ 84,37, waarna de bestuurder zonder betalen wegreed.


O-1078-2007 Aanrijding in Goes

Op de A58 bij Goes vond dinsdag om 08.20 uur een aanrijding plaats.

Een 50-jarige Vlissingse automobilist kwam vanuit de richting van Vlissingen en moest afremmen. Een achter hem rijdende 19-jarige Oost-Souburgse motorrijder kon niet tijdig stoppen. Er volgde een aanrijding waarbij de auto tegen de auto daarvoor botste. Deze auto werd bestuurd door een 33-jarige vrouw uit Assenede.

De motor klaagde over pijn in zijn rug. Hij werd per ambulance naar het ziekenhuis in Goes gebracht en mocht dit na onderzocht te zijn, weer verlaten.


W-1079-2007 Bedrijfsongeval, Ritthem

Bij een bedrijf aan de Denemarkenweg in Ritthem vond maandagavond een bedrijfsongeval plaats.

Een 24-jarige Vlissinger werd aangereden door een vorkheftruck die bestuurd werd door een 59-jarige man uit Ossendrecht. Vermoedelijk stond de Vlissinger in de blinde hoek van de vorkheftruck. Hij werd met beenletsel naar het ziekenhuis in Vlissingen gebracht.


W-1080-2007 Tasjesroof, Vlissingen

Maandag omstreeks 23.30 uur werd een 48-jarige Vlissingse in de Bonedijkestraat in haar woonplaats beroofd van haar tas.

De vrouw liep vanaf de richting Schuitvaartgracht in de richting van de Sottegemstraat. Zij werd aangesproken door een onbekende man, die gelijk de tas van haar schouder trok en wegrende in de richting van de Schuitvaartgracht. In de schoudertas zaten o.a. een portemonnee met enkele tientallen euro's, persoonlijke papieren en make-up artikelen.


Z-1081-2007 Diefstal koper, Terneuzen

Maandag avond werd van een bedrijfsterrein in de Ambachtsstraat in Terneuzen een onbekende hoeveelheid koper gestolen.

De waarde is niet bekend.


Z-1082-2007 Aanrijding in Terneuzen

De politie is op zoek naar de bestuurder van een wit busje, die maandagmiddag omstreeks 15.45 uur vanuit de Axelestraat rechtsaf de Annabijnstraat insloeg.

Een 19-jarige Terneuzense automobilist wilde dit busje links inhalen, maar kwam toch in aanrijding met een van rechts komende 16-jarige fietser uit dezelfde plaats. Deze fietser werd met onbekende verwondingen naar het ziekenhuis gebracht. Omdat meer over deze aanrijding niet gemeld kan worden vraagt

De politie de bestuurder van het witte busje zich als getuige te melden bij het bureau in Terneuzen of te bellen naar 0900-8844.