Politie Drenthe

Dinsdagmiddag

Assen, 17-04-2007

Verloren medicijnen terecht

ASSEN Maandagmiddag meldde een Assenaar dat hij een doosje medicijnen was verloren in de wijk Marsdijk. Dinsdagmorgen kon hij gelukkig melden dat hij ze zelf terug had gevonden, in zijn auto. (07-131592)

Buit en auto snelkraak terecht

NIEUW AMSTERDAM Maandagnacht is bij de snelkraak in een supermarkt aan de Vaart Zuidzijde gebruik gemaakt van een gestolen auto. Het betreft een auto die zondagnacht in Hoogeveen is gestolen. Kort na de melding van de inbraak zagen agenten de betreffende auto rijden op de A37. Nabij Zwinderen stopte de bestuurder en ging er te voet vandoor. Een zoekachtie waarbij een diensthond is ingezet leverde geen resultaat op. In de gestolen auto lag de buit van de snelkraak. De auto is veilig gesteld voor een sporenonderzoek. (07-131714)

Politie onderzoekt inbraak autobedrijf

DWINGELOO In de nacht van maandag op dinsdag heeft een inbraak plaats gevonden in een autobedrijf aan de Valderseweg. De toegang is verschaft door een deur te forceren. Het pand is grondig doorzocht en men heeft geld weggenomen. De politie heeft een onderzoek ingesteld naar de toedracht van deze inbraak. (07-131771)

Aardappelkieper vernield

NIEUW AMSTERDAM Dinsdagochtend kreeg de meldkamer een melding binnen van vernieling aan de Tuinderslaan. De melder gaf door dat er vernielingen waren aangericht aan een kieper, die gevuld was met pootaardappelen. Terplaatse zagen agenten dat er tegenover een loonbedrijf een kieper geparkeerd stond. Van het voertuig waren alle vier de banden lek gestoken. Aan de achterzijde van de kieper was een hengsel vernield en beide achterlichten waren stuk geslagen. Aan de voorzijde was een snoer afgeknipt en meegenomen. Er is proces-verbaal opgemaakt en de politie onderzoekt de zaak. (07-131726)

Wilt u meer informatie over dit bericht of wilt u in contact komen met de dienstdoende voorlichter van Politie Drenthe, dan kunt u bellen met Ernest Zinsmeyer, telefoon 0592 451280.