Ingezonden persbericht


Aqua & Leisure College gaat voor kwaliteitsproducten in de Zwem-, Sport- en Recreatiebranche!

Aqua & Leisure College (ALC), het grootste opleidingsinstituut in de zwembadbranche, heeft grote plannen voor de toekomst. Na een rustige start van twee jaar, staat er nu een uitgebreid pakket aan gestructureerde opleidingseenheden klaar. Het gaat om een zeer breed pakket voor alle geledingen binnen de(multifunctionele) zwem-, sport- en recreatiecentra. Kernpunt bij dit alles is het spoedig introduceren van een eigen ALC-kwaliteitslabel, voor alle opleidingen. Om dat ALC-kwaliteitslabel waar te maken werkt het ALC al met enkele gerenommeerde bedrijven samen. En daar zullen spoedig een aantal organisaties aan worden toegevoegd.

ALC presenteert spoedig een pakket waarbinnen, basisopleidingen, up-date-programma's voor huidige teams, alsmede jaarlijkse opfriscursussen en studiedagen/congressen etc. voorkomen, gericht op diverse soorten medewerkers op de werkvloer, coördinatoren en chefs, alsmede managers. De inhoud van het pakket strekt zich uit tot activiteiten, met ALC-kwaliteitslabel, in het kader van onder andere:
* Veiligheid, Verantwoordelijkheid en mogelijke Aansprakelijkheid. Waarbinnen onder andere BHV/EHBO/reanimatie/AED.
* Zweminstructie. Waarbij onder andere een nieuwe snelle opleiding, met de nieuwste inzichten voor een moderne opleidingsweg met veel kwaliteit en een hoog rendement.
* Een breed spectrum doelgroepactiviteiten.
* Een groot aanbod Aquasportactiviteiten, gericht op diverse wensen en motieven van deelnemers.
* Droge-Fitness-activiteiten.

* Welness en diverse ondersteuningsmogelijkheden voor zwembadteams en management(teams).

ALC gaat dit uitzetten d.m.v. het aanbieden van cursussen met losse inschrijving, incompany trainingen en scholingsmomenten op maat.

Per 1 april 2007 zal een aantal gekende ALC-kopstukken meer in de schaduw treden. Per gelijke datum heeft ALC zich verzekerd van een stevig team om al die nieuwe plannen te realiseren. Ton Gericke, al menig jaar innoverend werkend in de branche, zal de ALC-kar gaan trekken. Martin Witte, Jochem Muller, Tanja van der Spijk en Yvonne Lemmen, maken het management-team compleet.

Aqua & Leisure College
Het Sterrenbeeld 15a
5215 MK 's-Hertogenbosch

Tel. (073) 612 40 61
Fax. (073) 612 44 57
info@alcollege.nl

Aqua Leisure College | Het Sterrenbeeld 15a | 's-Hertogenbosch | 5215 MK | Netherlands