Oldelft benelux



---

OLVG Amsterdam neemt digitale röntgenkamers van Oldelft Benelux in gebruik

Veenendaal, 16 april 2007 - Oldelft Benelux B.V., leverancier van apparatuur voor medische beeldvorming, maakt bekend dat zij op de vernieuwde afdeling Spoed Eisende Hulp (SEH) van het Onze Lieve Vrouwe Gasthuis (OLVG) te Amsterdam de allernieuwste digitale röntgensystemen heeft geïmplementeerd.

Na een uitgebreide selectie heeft het OLVG gekozen voor één Triathlon buckykamer en twee Triathlon Trauma systemen op haar vernieuwde afdeling SEH. Naast deze drie digitale modaliteiten is er tevens een digitaal OPG systeem voor kaak opnames van Oldelft Benelux geïnstalleerd op de SEH.

"Wij zijn uitermate verheugd dit project te hebben mogen uitvoeren", zegt Guido Geerts, Managing Director van Oldelft Benelux. "De nieuwe Spoed Eisende Hulp afdeling van het OLVG waar de patiënt en medewerker centraal staat, is uniek in Nederland. Ons Triathlon concept sluit volledig aan op het concept van de SEH bij het OLVG. Ook daar zijn de ergonomie voor de medewerker en de aandacht voor de patiënt belangrijke onderdelen van de totale workflow."

Naast de Triathlon buckykamer op de SEH heeft Oldelft Benelux tevens een tweede Triathlon kamer geïnstalleerd op de afdeling Radiologie.

Profiel Oldelft Benelux
Oldelft Benelux - System Integrator en Service Provider - is gespecialiseerd in het installeren, operationeel maken en onderhouden van analoge en digitale medische apparatuur en innovatieve Healthcare ICT systemen in ziekenhuizen en zorgcentra.

Oldelft Benelux is een modern, innovatief bedrijf voortgedreven door de motivatie om voor elke medische instelling de best mogelijke maatwerk oplossing te bieden.

Oldelft Benelux is een onderdeel van Delft Diagnostic Imaging.

Voor nadere informatie:
Fred van Slooten
Sales & Marketing Manager
Wiltonstraat 41
3905 KW Veenendaal
Tel.: 0318-583 400
Fax: 0318-583 401
E-mail: fvslooten@delftdi.com

Copyright © 2007 Oldelft Benelux All rights reserved.

e-mail this page print this page