Ingezonden persbericht


Puma start eigen radiostation op Radio Digitaal

Hilversum 17 april 2007 - Puma French 77 Radio is het nieuwe radiostation van kleding- en sportmerk Puma. Vanaf maandag 16 april is de zender met vrolijke en moderne muziek te horen via Radio Digitaal.nl. Het station is geïnspireerd op Puma French 77, de nieuwste kledinglijn van Puma.

Good Times Music
Puma French 77 Radio brengt luisteraars 'good times music': vrolijke en positieve popmuziek van de laatste jaren. Alle belangrijke muziekstijlen uit de popmuziek zijn te horen op het station, met een nadruk op pop-rock. Ook zijn ieder uur een aantal verrassende nummers uit de jaren zeventig te horen of remakes van tophits uit de jaren '70 en '80. Puma French 77 Talent Room
Nieuwe bands en artiesten krijgen ook een kans bij Puma. Zij kunnen hun demo sturen naar de Talent Room op www.pumaradio.nl. De muziekredactie van Radio Digitaal beoordeelt de demo's en selecteert de beste inzendingen. Vanaf 1 mei is de 'Demo of the Day' acht keer per dag op Puma French 77 radio te horen.

Puma French 77 Radio is te beluisteren via www.radiodigitaal.nl en www.pumaradio.nl.

Radio Digitaal
Radio Digitaal is bestemd voor iedereen die op zijn werk of thuis via de computer naar muziek wil luisteren. Het is het eerste echte kwalitatieve commerciële internet radioplatform van Nederland. Acht verschillende muziekzenders met 24 uur per dag tophits uit diverse muziekstromingen. Radio Digitaal bestaat uit: Power FM, JFK, Hits 4 Kids, 538 Nonstop 40, Real Rock Radio, 538 Dance Department, Love Radio en Flashback Radio. Kijk voor meer informatie op www.radiodigitaal.nl. Radio Digitaal: alle muziek op één adres.

Puma
PUMA® is het mondiale sportmerk dat met succes invloeden uit sport, lifestyle en mode combineert. PUMA's unieke kijk op de branche staat garant voor onverwachte producten op het gebied van schoenen, kleding en accessoires voor een sportieve lifestyle door middel van technische innovatie en revolutionaire ontwerpen. Puma is in 1948 opgericht in Herzogenaurach, Duitsland, en verkoopt producten in meer dan 80 landen. Voor meer informatie kijk op www.puma.com.

Radio Digitaal.nl maakt deel uit van de Talpa Media Groep