Ingezonden persbericht


Game Entertainment Europe lanceert succesvol de Open Beta Client voor de Europese wereld van Martial Heroes

De open beta client van Martial Heroes heeft een succesvolle launch meegemaakt. Het is een totaal verbeterde nieuwe client voor een wereld die exclusief verkrijgbaar is voor de Europese gamers. Game Entertainment Europe heeft al 130.000 nieuwe registraties verwelkomd. De nieuwe wereld heet "Pandora". Daarnaast is de verbeterde portal voor Martial Heroes gelanceerd, www.martialheroes.eu

Wat is nieuw in de Pandora wereld van Martial Heroes:

Pandora

* De Pandora client is vertaald in Europees Engels.
* Alle Quests zijn herschreven.

* Pandora heeft een in game support in vele Europese talen (Duits, Nederlands, Frans, Engels en Pools) met meer dan 50 game master helpers (GMH) die in het spel aanwezig zijn.
* Om in game items te kopen in het spel kunnen gamers game credits genaamd Gamers Oxygen of GO's kopen in de Martial Heroes shop.
* Veel Europese events staan gepland.

Wat zijn de nieuwe opties van de nieuwe portal:

De Martial Heroes portal

* De portal van Martial Heroes is nu aanwezig in het Engels, Frans, Duits en Nederlands.
* Het is nu mogelijk om direct contact te maken met een GMH om game gerelateerde vragen te stellen. Deze vragen worden automatisch gepost en beantwoord op de forums.
* Gamers kunnen hun eigen profiel aanmaken op de forums en ontvangen hun eigen persoonlijke url dat verwijst naar hun profiel.
* Speler rankings worden bijgehouden in het spel en op de website.

Over Martial Heroes
Martial Heroes is de 3D MMORPG, gebaseerd op een eerbiedwaardige en oude oosterse legende. Het online spel maakt gebruik van state of the art implementaties in 3D-technologie om de zeer gedetailleerde instellingen, prachtige gevarieerde landschappen, en een groot aantal personages met prachtige en authentieke kostuums, npc's en angstaanjagende en soms enorme monsters op het scherm weer te geven. Het Martial Heroes spel bied je verschillende opwindende mogelijkheden zoals het Guild War vs Evil War systeem met 12 verschillende personages. Welkom in een tijd waarin tovenaars, avonturiers en strijders over het land rondwaarden en wiens daden fabels en legendes van onze tijd zijn geworden.

Over Game Entertainment Europe
Game Entertainment Europe (www.ge-eu.com) biedt gamers in geheel Europa zeer attractieve online community games. Voor de optimale spelbeleving worden de games voor de verschillende Europese landen gelokaliseerd en organiseren zij de game mastering, user- en community-ondersteuning en in-game evenementen. Het hoofdkantoor bevindt zich in Amsterdam en er is ook een kantoor geopend in Korea. Meer informatie is te vinden op www.ge-eu.com. Tevens heeft Game Entertainment een belang in een aantal Europese gamecafés, WZZRD. Op 19 en 20 mei wordt in WZZRD Enschede de Nederlandse finale van de Electronic Sport World Cup (ESWC) gespeeld. Meer informatie is te vinden op (www.wzzrd.nl).

Noot voor de redactie,

Ingezonden persbericht