Gemeente Zwolle

Inloopbijeenkomst Berkumstede


Datum uitgave: 18-04-2007

De gemeente Zwolle houdt op donderdag 26 april 2007 een inloopbijeenkomst over de uitbreidingsplannen van het Woonzorgcentrum Berkumstede. De inloopbijeenkomst vindt plaats van 17.00 tot 19.30 uur in het woonzorgcentrum aan de Erasmuslaan 50. Alle bewoners van Berkum worden voor deze bijeenkomst uitgenodigd.

Het Woonzorgcentrum Berkumstede is een aantal jaren geleden begonnen met het maken van plannen voor renovatie en uitbreiding van het woonzorgcentrum. De gemeente Zwolle heeft hiervoor kaders opgesteld, in een zogenaamd Programma van Eisen. Berkumstede heeft een voorlopig ontwerp voor de uitbreiding gemaakt. Met een klankbordgroep van omwonenden is dit voorlopig ontwerp besproken. Dit heeft geleid tot aanpassingen in de plannen.

De gemeente Zwolle gaat tijdens de bijeenkomst bewoners van Berkum informeren over de uitkomsten van de besprekingen met de klankbordgroep. De gemeente is benieuwd naar de reacties van de bewoners op de gepresenteerde plannen. De projectleider van de gemeente Zwolle zal dan het Programma van Eisen presenteren, en de architect van Berkumstede het voorlopige ontwerp. Wethouder Dannenberg zal gedurende een deel van de bijeenkomst aanwezig zijn, om reacties van de bewoners te vernemen.

Over deze uitbreidingsplannen gaan de gemeente Zwolle en het bestuur van Berkumstede belangstellenden nader informeren.

Bron: AFD-AFC