Faithless op 18 april live in Ahoy'

Mojo concerts

http://www.mojo.nl

MOJO Concerts, Delft, maandag 22 januari 2007

Faithless op 18 april live in Ahoy'

Op woensdag 18 april komt Faithless voor een live optreden naar de Ahoy' in Rotterdam. Naar aanleiding van hun nieuwe album 'To All New Arrivals' gaat de band dit jaar op tournee. De kaartverkoop voor het concert van Faithless begint a.s. zaterdag om 10.00 uur.

De formatie Faithless, waarvan de kern bestaat uit Maxi Jazz, Sister Bliss en Rollo Armstrong heeft vorig jaar hun vijfde album 'To All New Arrivals' uitgebracht. Eerder dat jaar ging Maxi Jazz een samenwerkingsverband aan met de Nederlandse DJ Tiësto. Samen namen zij de single Dance4Life op. Alle opbrengsten van deze single gingen naar de stichting 'Dance4Life', die zich inzet voor de bestrijding van Aids. Het nummer bereikte de top 3 positie in de Nederlandse hitlijsten.

De Engelse dance act Faithless staat garant voor een succesvol optreden op festivals, maar ook in concertzalen doen zij het erg goed. Met performances van nummers als 'God is a DJ', 'Insomnia', 'I Want More' en 'We Come One' geven zij een energieke live show. Faithless was voor het laatst in Nederland te zien als de afsluiter op het hoofdpodium van Pinkpop in 2005.

3 FM en MTV present
Faithless
Woensdag 18 april 2007
Ahoy' - Rotterdam
Entree: 39, 36, 33 en 30 euro (excl. servicekosten)
Aanvang: 20.00 uur.

Kaartverkoop start aanstaande zaterdag om 10.00 uur door Ticket Service via de grotere postkantoren, de grotere Free Record Shop, VVV's en GWK's, 0900-3001250 (45 ct.p.m), AUB Ticketshop, www.ticketservice.nl, de bekende voorverkoopadressen en kassa zaal.

Noot aan de redactie (