Mojo Concerts

Faithless in Ahoy - Rotterdam

Inhoudelijke Faithless schuwt Grote Gebaar niet

Vanaf het moment dat Faithless zijn intrede deed in het dancelandschap staat de band van rapper Maxi Jazz en producers Sister Bliss en Rollo bekend om zijn Grote Gebaar. Geen festival of stadion ter wereld is veilig voor de almachtige adrealinesound vol pathos en euforie. Insomnia, Salva Mea, God is a DJ zijn stuk voor stuk typische Faithless' hits waar het publiek maar al te graag zich blindelings aan overgeeft.

Maar vanaf het album No Roots (2004) veranderde Faithless van muzikale koers en liet het drietal een meer ingetogen geluid van zich horen. Ook op het recente album To All New Arrivals (2006) wordt dit muzikale experiment voortgezet waardoor Faithless zich meer en meer profileert als een danceband mèt inhoud. Met het verstrekken van de jaren schuwt Faithless niet enige tekstuele diepgang, maar wees gerust: het Grote Gebaar is altijd gebleven.

Woensdag 18 april 2007
Ahoy - Rotterdam
Entree: E 39,-/E 36,-/E 33,-/E 30,- (exclusief servicekosten) Aanvang: 20.00 uur

Kaartverkoop begint zaterdag 27 januari om 10.00 uur via de grotere postkantoren, de grotere Free Record shops, VVV's en GWK's, 0900 300 1250 (45 cpm), AUB Ticketshop, de bekende voorverkoopadressen en kassa zaal.