PPP-Award bekroont beste parkeergarage

Libema exhibitions b.v.

Den Bosch, 29 januari 2007

ParkeerVak 2007 schrijft prijs uit voor parkeergarage.

Het aantal parkeergarages zal naar verwachting de komende tien jaar verdubbelen. Nederland telt steeds meer autos en heeft minder ruimte. Het creëren van voldoende parkeerplaatsen wordt er niet gemakkelijker op. De vakbeurs ParkeerVak 2007 heeft daarom voor de tweede keer een prijsvraag uitgeschreven voor architecten, ontwikkelaars en opdrachtgevers die vernieuwende oplossingen voor parkeergarages hebben bedacht. De uitreiking van de Parkeergarage Project Prijs, PPP-award, vindt plaats tijdens de opening van de beurs, die van 18 t/m 20 april in de Brabanthallen s-Hertogenbosch wordt gehouden. De prijs is de bekroning van de best geoutilleerde, meest efficiënte en service gerichte, maar ook architectonisch mooiste of best geïntegreerde parkeergarage van Nederland.

De prijs kent twee categorieën nieuwbouw en renovatie

Architecten, ontwikkelaars en opdrachtgevers worden uitgenodigd vóór 1 april gegevens over gerealiseerde parkeergarages in te zenden op de volgende manier: Foto of tekening van het totaalaanzicht
Fotos of tekeningen van veelzeggende details
Een formulering van de opdracht
Een korte argumentatie van de gekozen oplossingen
Tijdstip van oplevering
Ook een samenvatting ter grootte van maximaal één A4
Het wordt op prijs gesteld als de informatie op CD wordt aangeleverd.

Verder reikt de jury op 18 april de ParkeerVak Innovatieprijs uit aan een bedrijf dat de meest innovatieve oplossing levert op het gebied van parkeren.

Inzendingen voor deze prijzen kunnen vóór 1 april gestuurd woorden naar Libema Exhibitions, t.a.v. Madelon Barten, Postbus 403, 5222 AK s-Hertogenbosch. Tel.
073-6293939

De jury bestaat uit
Prof. Ir. J. Stuip, voorzitter (CUR)
Ir. J. Pesman (Architectenbureau cepezed)
Ir. L.J.J. Prikken (Grontmij Parkconsult)
Ir. J.T.C.M. Van Roosmalen (gemeente Oss)
J. Bongarts (ParkKing Holding bv)
P. de Mos (Cobouw)
P. Rietdijk (Rietdijk Creatieve Communicatie bv)

Vexpan, Platform voor Parkeren in Nederland en Libéma Exhibitions organiseren de tweede editie van deze specialistische parkeervakbeurs. ParkeerVak is vooral bedoeld voor gemeenten, exploitanten van parkeergarages, projectontwikkelaars, aannemers, facilitymanagers en architecten die inzicht willen krijgen in parkeeroplossingen.