Ingezonden persbericht


Seminar: Systeemontwikkeling met AllFusion Gen

Seminar: Iedereen kan winnen! Maar hoe?
Wanneer: Woensdag 18 april 2007, van 9.30 tot 17.00 uur. Plaats: Olympisch Stadion, Amsterdam
Kosten: Gratis
Onderwerp: AllFusion Gen anno 2007: nieuwe toepassingen en een update van deze ontwikkelomgeving.

In het programma o.a.:
10.15: Henk Angenent: Hoe word en blijf je een winnaar? 11.15: Directeur Eric ten Harkel: Succes door een optimale samenwerking van tools, methode en organisatie. 12.30: Lunch
14.00: AllFusion Gen: Gen 7.6 en Gen GUI.
15.00: Integratie van .Net en Java met Gen.
16.00: Borrel

Over het seminar
Altijd al alles willen weten over AllFusion Gen? Kom dan naar het seminar van COOLProfs. Tijdens dit seminar wordt in het licht van sport en samenwerken besproken hoe AllFusion Gen een bijdrage levert aan het hedendaagse bedrijfsleven. Deze ontwikkelomgeving weet zich nog steeds te bewijzen door de foutvrije applicaties, het beperkte onderhoud en de onafhankelijkheid van database en platform. Deelname is gratis, inschrijven kan op www.coolprofs.com/seminar. Aanmelden voor een dagdeel is ook mogelijk.

Over COOLProfs
COOLProfs is een toonaangevend consultancybureau voor applicatieontwikkeling met behulp van de AllFusion Gen technologie. COOLProfs onderscheidt zich door een grote kennis en ervaring op het gebied van systeemontwikkeling in het algemeen en van AllFusion Gen in het bijzonder. Op basis van fixed-price, fixed-date en fixed-quality worden bedrijfskritische informatiesystemen gerealiseerd. COOLProfs gebruikt hiervoor een aanpak die volledig op de zakelijke omgeving is afgestemd en die op de gehele levenscyclus van een informatiesysteem toepasbaar is. COOLProfs is Value Added Reseller voor AllFusion producten van CA en aanvullende producten. Daarnaast heeft COOLProfs zelf een aantal producten ontwikkeld die het leven van de Gen gebruiker veraangenamen. Tot de vaste klanten van COOLProfs behoren onder andere ING, Nationale Nederlanden, Schuitema, ABN AMRO, Delta Lloyd, Fortis Bank, Ministerie van Defensie en het Kadaster. Kijk ook op www.COOLProfs.nl.