Senternovem


12-03-2007 | Congres Creatieve Energie

De Taskforce, de Platforms en de Beleidsdirectie Energietransitie organiseren op 18 april een congres Creatieve Energie. Het gaat om een ontmoetingsdiner voor politici, overheden, bedrijven, onderzoeksinstituten en maatschappelijke organisaties.

Samenwerken. Samen nieuwe wegen vinden. Elkaar betrekken en stimuleren. Kansen benutten en laten zien dat het kan. Dát zijn de aangewezen manieren om ervoor te zorgen dat Nederland over veertig jaar een duurzame energievoorziening heeft. Het congres Creatieve Energie, op 18 april in Den Haag, wil dit proces ondersteunen. Tijdens de avond laten deelnemers aan elkaar zien waar ze staan en welke activiteiten ze ondernemen om gezamenlijk hun doelen te bereiken.

Onderdeel van de avond is de uitreiking van oorkondes `Innovatief Teamspeler Energietransitie 2007'. De eerste keer dat deze zijn uitgereikt was in 2004, door toenmalig minister Brinkhorst van Economische Zaken. Stichting Natuur en Milieu, Essent, Energy Valley, de gemeente Rotterdam, Gasunie en VNP vielen destijds de eer te beurt. Zij mogen de titel en het bijbehorende logo voeren in al hun uitingen: website, jaarverslag, brochures en dergelijke. Wie de genomineerden zijn voor 2007, wordt begin april, twee weken voorafgaand aan het congres Creatieve Energie, bekendgemaakt.

De bijeenkomst is alleen toegankelijk voor genodigden. Meer informatie vindt u op www.congrescreatieveenergie.nl
Congres Creatieve Energie