Gemeente Bussum

Informatiebijeenkomst speelplaats Boslaan

Na reacties op de renovatiewerkzaamheden van de gemeentelijke speelplaats aan de Boslaan wordt er op 18 april een informatiebijeenkomst georganiseerd.

Hierin licht de gemeente de renovatieplannen voor de speelplaats toe en wordt een voorstel voor het groen besproken. Tot die tijd vinden er geen werkzaamheden plaats.

In de Gooi en Eemlander van 6 maart maakte de gemeente bekend dat zij de speelplaats aan de Boslaan in de week van 26 maart wilde renoveren. De gemeente heeft hiervoor samen met de Gooilandschool en ouders van leerlingen een plan gemaakt.

Naar aanleiding van de te vroege start van de werkzaamheden, de snoeiwerkzaamheden in het plantsoen rondom de speelplaats en de geringe informatie naar de omwonenden, heeft een aantal bewoners opmerkingen gemaakt. Na een gesprek met deze omwonenden heeft de gemeente besloten een informatiebijeenkomst te organiseren.

De bijeenkomst vindt plaats op 18 april in het gemeentehuis en begint om 20.00 uur. U kunt zich aanmelden bij de heer J. Ketelaar van de afdeling Wijkbeheer, tel. 035 692 88 32 of via de mail, j.ketelaar@bussum.nl. U bent van harte welkom.