Gemeente Winterswijk


Iinformatiebijeenkomst: Vrolijk, veilig en verantwoord een evenement organiseren

Uitnodiging

2 april 2007

Winterswijk - Onder het motto 'Vrolijk, Veilig en Verantwoord' organiseert de gemeente, in samenwerking met de Vereniging Kleine Kernen en de Koninklijke Nederlandse Heidemaatschappij, op woensdag 18 en maandag 23 april om 20.00 uur twee informatieavonden over het organiseren van evenementen.

Tijdens deze avonden wordt informatie gegeven over de regels, voorschriften en praktische ervaringen waarmee bij het organiseren van een evenement rekening gehouden moet worden. Onderwerpen die hierbij aan de orde komen zijn brandveiligheid, openbare orde, verkeersmaatregelen, drankverstrekking, geluidsvoorschriften, etc. Ook wordt ingegaan op het nieuwe digitale aanvraagformulier voor evenementen. Naast de medewerkers van de afdelingen Vergunningen en Handhaving, verlenen ook de politie en de brandweer hun medewerking aan deze informatieavonden. Tevens bestaat de mogelijkheid om kennis te maken met de toezichthouders en om hen vragen te stellen.

De bijeenkomsten zijn vooral bedoeld voor besturen van verenigingen en andere organisaties die graag nader geïnformeerd willen worden over allerlei aspecten die bij het organiseren van een evenement een rol spelen.

De informatieavonden worden gehouden op:

· Woensdag 18 april a.s. in zaal Spiekerman, Goorweg 5 te Meddo, aanvang 20.00 uur, of
· Maandag 23 april a.s. in het verenigingsgebouw Juliana, Gosselinkweg 14 in het Woold, aanvang 20.00 uur.

Op beide avonden gaat de zaal om 19.30 uur open.

Met name verenigingen/organisaties zijn van harte welkom op (één van) deze avonden. Geïnteresseerden dienen uiterlijk drie dagen van tevoren op te geven met hoeveel personen zij deze bijeenkomst(en) willen bezoeken. Dit kan telefonisch bij mevrouw H. te Kulve, tel. (0543) 545 555 of per mail naar hkulve@winterswijk.nl. n