Gemeente Maasgouw


Informatieavond plannen WSC De Koeweide Wessem.

Op woensdag 18 april organiseren de gemeente Maasgouw en WSC de Koeweide een informatieavond over ontwikkelingsplannen voor het Watersportcentrum in Wessem. Volgens deze plannen is het de bedoeling om de jachthaven geleidelijk te ontwikkelen tot een maritiem park met drijvende en varende recreatiewoningen, de zogeheten ´comfort ships´.

Aangezien er voor deze aanpassingen geen vergunningen verleend dienen te worden en er ook geen andere wijzigen plaatsvinden waartegen volgens de Algemene Wet Bestuursrecht of andere publiekrechtelijke wetten bezwaar en beroep open staat, is er geen gelegenheid tot inspraak of het indienen van bezwaren. Toch willen de gemeente Maasgouw en de initiatiefnemer belangstellenden uitvoerig informeren over de geplande ontwikkelingen. Er is alle mogelijkheid tot het stellen van informatieve vragen.

De informatiebijeenkomst vindt plaats in café zaal de Harmonie aan de Wallenstraat 7 in Wessem en begint om 20.00 uur. Wij nodigen u van harte uit om de bijeenkomst bij te wonen.

* Publiekscentrum

* Markt 36 Maasbracht

* Telefoon 0475 85 25 00