Gemeente Lansingerland


Kunst in de Rodenrijse Zoom

Inloopavond over kunst op woensdag 18 april2007

De wijk Rodenrijse Zoom is volop in ontwikkeling. Langzaam maar zeker begint deze prachtige wijk vorm te krijgen, maart het duurt nog tot 2010 voordat deze volledig is gerealiseerd. Ontwikkelaar BAM Vastgoed heeft het initiatief genomen om - gefaseerd - in de komende jaren kunstwerken te plaatsen in de wijk, naar een bestaande traditie in het voormalige Berkel & Rodenrijs.

In een nauw overleg tussen de projectontwikkelaar BAM Vastgoed, de kunstcommissie van Berkel & Rodenrijs en het toenmalige college van Burgemeester en Wethouders is unaniem besloten te kiezen voor het realiseren van drie objecten van de kunstenaar Erik Buis.

Bij deze keuze is vooral uitgegaan van de karakteristieken en sfeer van de nieuwe wijk.

Om het ontwerp te zien, vragen te stellen en kennis te maken met de kunstenaar en de initiator BAM Vastgoed wordt een informatieavond georganiseerd. Graag nodigen wij u uit hierbij aanwezig te zijn.

Indien u niet in de gelegenheid bent de informatieavond bij te wonen, kunt u gedurende de periode van 18 april tot 12 mei 2007 de ontwerpen bezichtigen in het SPIL Berkel & Rodenrijs, Raadhuislaan 1, Berkel & Rodenrijs.

Informatieavond

Woensdag 18 april 2007 wordt van 20.00 tot 21.00 uur een informatieavond

gehouden over de kunstwerken in de Rodenrijse Zoom. U bent hiervoor van harte uitgenodigd. De informatieavond vindt plaats in de vestiging Bleiswijk, van de gemeente Lansingerland, Dorpsstraat 3 te Bleiswijk.