Provincie Groningen

Zuidhorn Woensdag 18 april informatieavond wegomlegging Zuidhorn 10 april 2007

Na afronding van de MER-procedure rond de wegomlegging Zuidhorn heeft het college van Gedeputeerde Staten een besluit genomen ten aanzien van het tracé. Het college heeft als voorkeurstracé gekozen voor alternatief 4A: een hoge vaste brug over het Van Starkenborghkanaal en een omlegging van de N355, tussen Noord- en Zuidhorn door, met een gelijkvloerse kruising. Tijdens een bijeenkomst op woensdag 18 april ligt het college dit besluit toe.

Er is gekozen voor alternatief 4A met de kanttekening dat de inpassing van het kruispunt nu en in de toekomst een goede stedenbouwkundige en verkeerskundige oplossing is. Definitieve besluitvorming vindt plaats in Provinciale Staten op 29 mei.

Informatieavond
Op woensdag 18 april organiseert het college van Gedeputeerde Staten een informatieavond over dit onderwerp waar zij het besluit zal toelichten. U bent van harte welkom in Zaal Balk te Zuidhorn. De avond begint om 20.00 uur.

Meer informatie
Op de website www.lemmer-delfzijl.nl (hefburg zuidhorn: nummer 18) kunt u meer informatie over dit onderwerp vinden. U kunt voor nadere informatie ook contact opnemen met dhr. H.R. Roelofs, tel. 050-3164090 of dhr. F. Woudstra, tel. 050-3164496.

10 april 2007