Woensdag 18 april te zien bij opsporingsprogramma Team West

Leiderdorp, 18-04-2007 o In het opsporingsprogramma Team West van TV West roept de politie uw hulp in. Dit zijn de zaken waar het in de uitzending van vandaag, woensdag 18 april om draait.

Diefstal in Hillegom Op woensdag 28 februari omstreeks 15.45 uur kwamen drie jongens een kadoshop binnen, aan de Meerstraat in Hillegom. Twee hebben wat vragen aan de verkoopster en de derde zie je achter de toonbank busabonnementen en prepaid telefoonkaarten wegnemen. Deze dader komt duidelijk in beeld.

Diefstal gevolgd door bedreiging in Leiden Op zaterdag 17 februari omstreeks 11.00 uur loopt een man de slijterij van Dirck III aan de Langegracht in Leiden uit. Bij verlaten van de winkel gaat het alarm af. Het winkelpersoneel gaat direct achter de man aan en krijgt van hem een dure fles whisky terug. Daarna wil de man weglopen. Wanneer het personeel de man mee naar binnen wil nemen, trekt hij uit zijn binnenzak een groot mes en maakt stekende bewegingen naar het personeel. Ook roept hij: "Ik steek je dood!". Omdat gelukkig niemand de held wil spelen, gaat de man op zijn fiets weg. Wie kent deze man, die op de camerabeelden staat?

Haaglanden komt met twee straatroven in de aflevering.

Heeft u een onderwerp gemist of wilt u een onderwerp nog eens goed nakijken, kijkt u dan op de website www.teamwest.nl. U kunt de opnames nog de hele week na de uitzending bekijken.

Team West is een samenwerkingsverband tussen Politie Hollands Midden, Politie Haaglanden, het Openbaar Ministerie en RTV West.