Politie Hollands Midden

Postbus 4240 ( Hollands Midden 2350 CE Leiderdorp ( Bureau Communicatie Telefoon 071-5459801 Fax 071-5459305

Datum: 18 april 2007

Politie Hollands Midden zet reclamevliegtuig in bij wervingsactie

Politie Hollands Midden is op zoek naar nieuwe collega's. Er zijn vacatures voor politiemedewerkers, allround politiemedewerkers en politievrijwilligers, maar ook voor medewerkers basispolitiezorg, wijkagenten en coördinatoren met een politiediploma. Om hier aandacht voor te vragen, vliegt er op Koninginnedag een reclamevliegtuig over de regio Hollands Midden met de tekst: 'KOMBIJDEPOLITIE.NL 070-4244545'

Politie Hollands Midden: afwisseling Werken in de politieregio Hollands Midden betekent: afwisseling. Je vindt er zo'n beetje alles wat Nederland te bieden heeft. Stad en land, zee en rivieren, bollenvelden en industrieterreinen. Druk verkeer, maar ook rustige polderweggetjes. Kortom, een fantastische plek om te wonen, een eindeloze omgeving om in te werken.

Midden in de Randstad

De regio Hollands Midden ligt midden in de Randstad, in het gebied rond Leiden, Gouda, Alphen aan den Rijn en Noordwijk. Het gebied bestrijkt totaal 29 gemeenten. Voor de politie een uitermate boeiend werkterrein. Met 750.000 inwoners maar ook met 's zomers een invasie van honderdduizenden toeristen. En niet te vergeten: met elke dag spanning, uitdaging en plezier.

Interesse in werken bij Politie Hollands Midden? Neem dan contact op met onze afdeling Werving, 070-4244545 of kijk op www.politie.nl/hollands-midden. Op het gebied van werving werken de politiekorpsen Hollands Midden en Haaglanden intensief samen. Dit betekent dat er één loket is voor beide korpsen.

Werken bij de politi; bijvoorbeeld als motoragent, politiebiker, surveillant of wijkagent.

--- Noot voor de redactie/