verzekeringen betalen per dag?

WEIJMANS MEDIA GROEP
Rubriek: Binnenland
Datum en tijd: 18-04-2007 10:11

Verzekeringen betalen per dag?

Binnen het marktsegment van verzekeringen, hypotheken en financiële diensten neemt budgetpolis.nl als enige aanbieder in Nederland een unieke marktpositie in. De verzekeringen welke zij aanbieden worden allemaal per dag afgesloten, gemuteerd dan wel beëindigd. Voor een autoverzekering van 14 dagen betaalt u ook slechts 14 dagen en niet een maand. De prijs-/ kwaliteitsverhouding bereikt zo het meest optimale resultaat aangezien onderzoek heeft aangetoond dat, in vergelijking tot overige aanbieders van verzekeringen via internet, het prijstarief van budgetpolis.nl op bijna alle fronten aantrekkelijker is. Dit uit zich met name in de autoverzekeringen, welke voor de consument een doorslaggevende rol spelen in de afweging om zijn of haar verzekeringsportefeuille over te hevelen of af te sluiten bij een andere aanbieder.

Daarnaast zijn alle verzekeringen van budgetpolis.nl 24 uur per dag 7 dagen per week waar dan ook ter wereld online af te sluiten, te raadplegen, te muteren en/of te beëindigen. Via een eigen beveiligde toegang heeft de verzekerde online toegang tot zijn verzekeringsportefeuille en kan deze naar eigen wensen aanpassen. Indien er zich bij het online afsluiten en/of muteren van de verzekeringen problemen of vragen voordoen staat een volwaardige telefonische helpdesk ter beschikking van de websitebezoeker. Uiteraard zijn hier behalve het telefoontarief geen kosten aan verbonden. Daarnaast kan voor alle adviesgevoelige diensten een beroep gedaan worden op meer dan 30 lokale intermediairs welke bij de consument aan huis komen voor persoonlijk advies maar welke werken tegen de tarieven welke op internet geboden worden. Dus meer service voor hetzelfde geld.

budgetpolis.nl
budgetpolis.nl bedient op voordelige en zelfverzekerde wijze haar klanten (particulier en/of ondernemer) met diensten op het gebied van verzekeringen, hypotheken en financiële diensten als kredieten. Het unieke van budgetpolis.nl is dat haar diensten online aangeboden, afgewikkeld en bewaard worden met toevoeging van een telefonische helpdesk en/of een lokale financieel adviseur waarbij u betaalt per dag! Voor meer informatie, brengt u een bezoek dus nu www.budgetpolis.nl.

Noot voor de redactie (