AutoRai

Alfa Romeo-dealerschap in Zaltbommel voor Kroymans

(4/18/2007)
Kroymans Zaltbommel gaat ook het Italiaanse merk Alfa Romeo vertegenwoordigen in de regio rond Zaltbommel. Op 27 april gaan de officiële activiteiten van start.

Het Alfa Romeo-dealerschap vormt voor Kroymans Zaltbommel, onderdeel van de Kroymans Retail Groep, een prima aanvulling op de huidige vertegenwoordiging van het merk Jaguar. Op dit moment wordt de laatste hand gelegd aan de werkzaamheden om het prominent gelegen pand aan de A2 te voorzien van de aansprekende Alfa Romeo-uitstraling.

De deuren van de huidige locatie Kroymans Zaltbommel werden in 1999 geopend; het opvallende pand aan de A2 is een prachtige verschijning, opgetrokken in de typische Kroymans stijl. In de riante showroom is veel ruimte voor de presentatie van het actuele modellenprogramma van het sportieve Italiaanse merk. âHet feit dat we nu ook het merk Alfa Romeo vertegenwoordigen, sluit goed aan op onze activiteiten als Jaguar-dealer in Zaltbommelâ, vertelt General Manager Ruben Kragten. âBeide merken kennen hun specifieke klantengroep en producten die om een geheel eigen benadering vragen. Daar ligt precies de kracht van ons bedrijf. De klant komt bij ons voor het merk, maar zeker ook voor de kwaliteit van onze dienstverlening. We verwachten veel van deze nieuwe samenwerking en zullen er alles aan doen om liefhebbers van Alfa Romeo in de juiste ambiance te ontvangen.â Kroymans Zaltbommel B.V. is gevestigd aan het Van Voordenpark 22 te Zaltbommel, telefonisch bereikbaar onder nummer 0418-57 50 50. Liefhebbers zijn van harte welkom om alvast een kijkje te komen nemen in de nieuwe showroom.