Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

SEIN kiest voor frisse start: schoonmaak naar CSU

Uden, 18 april - CSU Healthcare Services en SEIN (Stichting Epilepsie Instellingen Nederland) hebben een contract ondertekend voor het schoonmaakonderhoud van de locaties Cruquius, Heemstede en Zwolle. Het betreft de dagelijkse schoonmaakwerkzaamheden en glasbewassing van diverse gebouwen op de terreinen. Het contract heeft een looptijd van vier jaar met een optie voor verlenging van twee jaar.

CSU Healthcare Services kwam als beste partij naar voren uit de Europese aanbesteding. Daarnaast was de bereidheid van CSU om te investeren in de gezondheidszorg voor SEIN een belangrijke reden om te kiezen voor de diensten van de schoonmaakorganisatie. CSU Healthcare Services onderscheidt zich onder andere in het werving- en selectietraject dat aan de keuze van leidinggevende vooraf gaat en in de manier waarop de managementrapportages zijn opgesteld.

Onder de naam Žeen frisse startŽ is een introductiecampagne gestart om alle medewerkers en leidinggevenden van SEIN kennis te laten maken met CSU Healthcare Services en een nieuwe schoonmaakmethode. CSU gaat werken volgens het microvezelsysteem. Op alle locaties wordt er nu volgens deze methode gewerkt. Naast de gebruikelijke training voor de uitvoerende medewerkers heeft CSU ook een training verzorgd voor de afdelingshoofden van SEIN om hen de voordelen van deze methode te laten zien. De campagne heeft tevens tot doel het belang van samenwerking tussen beide partijen te benadrukken. Het totale schoonmaakonderhoud wordt gezamenlijk uitgevoerd met de eigen schoonmaakdienst van SEIN. Ook MGS Greenspeed, CSUŽs leverancier van microvezelproducten, heeft meegewerkt aan deze succesvolle opstart.

CSU Healthcare Services is Ă©Ă©n van de specialistische onderdelen van CSU Cleaning Services en heeft ruime ervaring in de schoonmaak van zorginstellingen als ziekenhuizen en verpleeghuizen. CSU is vanuit 30 vestigingen landelijk actief in schoonmaak en beveiliging. De onderneming heeft hoofdvestigingen in Uden, Amsterdam, Eindhoven en Rotterdam. CSU biedt werk aan ruim 10.000 mensen en behoort tot de top 3 van schoonmaakbedrijven en top 5 van beveiligingsbedrijven in Nederland. De organisatie verwacht over 2007 een omzet van ruim 200 miljoen euro.

CSU werkt vanuit een verbetermodel waarbij medewerkertevredenheid zorgt voor betere dienstverlening en een hogere klantwaardering. CSU won in 2006 goud in de verkiezing tot Beste werkgever van Nederland, die door Great Place to Work wordt uitgevaardigd. Meer info op www.csu.nl

Fotobijschrift: De samenwerking werd bezegeld met gebak.

Vlnr staand: Mark de Vries, Districtmanager CSU, Wim van Geijtenbeek, Salesmanager CSU Healthcare Services, Ellen Happe, Projectmanager CSU, Joost van Vondel, Stafmedewerker facilitaire zaken SEIN, Marjolijn Boomsma, Contractbeheerder SEIN, Martin Slaager, Manager facilitaire zaken, ICT en bouw SEIN, Jan van der Schans, directeur CSU Cleaning Services Noord, Karin Scheffer, Algemeen manager CSU Healthcare Services

Vlnr vooraan: Frie van Hulten, Directievoorzitter CSU, Jean Willem Barzilay, Voorzitter raad van bestuur SEIN

Noot voor de redactie,

Ingezonden persbericht