Gemeente Lansingerland


Aangepaste openingstijden Bouw- en woningtoezicht bouwtekening.jpg

Om de enorme hoeveelheid aanvragen om bouwvergunning de komende tijd beter en sneller te kunnen afwikkelen is het noodzakelijk om bij het team Bouw- en woningtoezicht (onderdeel van Vergunningverlening & Handhaving) tijdelijk beperkte openingstijden aan te houden.

Van 1 mei tot 1 oktober 2007 zal Bouw- en woningtoezicht (BWT) dagelijks van 09.00 uur tot 13.00 uur bereikbaar zijn voor het publiek (zowel de balie, de mail als de telefoon). Voor de voorbespreking van uw aanvragen verdient het daarom de voorkeur dat u telefonisch een afspraak maakt tijdens de ochtenduren (tel. 010 800 47 25). Ook voor de stukken die ter inzage zijn gelegd gelden de aangepaste openingstijden.
's Middags is BWT dus niet langer bereikbaar. Deze beperkte openingstijden houden wij in elk geval aan tot 1 oktober 2007. Eind september zal worden bezien of een verruiming van de openingstijden conform die van het SPiL weer tot de mogelijkheden behoort.

Wij vragen om uw begrip voor deze tijdelijke noodmaatregel. Zij is immers bedoeld om de vergunningverlening ook de komende tijd binnen redelijke termijnen te kunnen garanderen.