Politie Limburg-Noord

Politie arresteert man op verdenking van seksueel misbruik
Datum: 18-04-2007
Tijd bericht: 14:53
Plaats: Venray
De politie arresteerde vrijdagavond omstreeks 22.00 uur een 34-jarige man uit Venray op verdenking van seksueel misbruik en bedreiging van twee meisjes van 8 en 9 jaar oud. De man zou de meisjes in de wijk 't Brukske aangesproken hebben toen zij aan het spelen waren. Hij vertelde hen dat hij iets kwijt was en vroeg hen of ze mee wilden helpen zoeken. Beide slachtoffertjes zijn met de man meegelopen en op een gegeven moment een pand binnengegaan waar de verdachte beide meisjes vermoedelijk onzedelijk heeft betast. De verdachte is overgebracht naar het bureau voor verhoor en is dinsdag voorgeleid aan de Rechter-Commissaris. De man is in bewaring gesteld.

De politie is in het belang van het onderzoek op zoek naar getuigen die deze man, met donker getinte huidskleur, in combinatie met de meisjes heeft gezien. Getuigen kunnen zich melden via 0900-8844 of via Meld Misdaad Anoniem 0800-7000.

Politie en Justitie doen in het kader van privacy van zowel slachtoffers als verdachte geen verdere mededelingen over deze zaak.