Ingezonden persbericht


Persbericht

Manhattan Associates en IBM tillen partnerschap naar hoger niveau

Samenwerking biedt oplossingen voor supply chain in verticale markten en nieuwe geografische gebieden

NIEUWEGEIN - 18 april 2007 - Manhattan Associates®, Inc. (NASDAQ: MANH), breidt zijn relatie met IBM (NYSE:IBM) uit voor het verkopen en implementeren van supply chain-oplossingen die gebouwd zijn op IBM's open technologieën voor bedrijven in de detailhandel, consumentengoederen, productie- en transportindustrie over de hele wereld. As deel van de uitgebreide samenwerking gaan de twee bedrijven gezamenlijke sales-activiteiten ondernemen in Azië, Europa, Latijns-Amerika en het Midden-Oosten en deze voortzetten in Noord-Amerika.

Door de samenwerking bieden Manhattan Associates en IBM bedrijven een mondiaal inzicht in hun supply chains. Het verbeteren van planning en uitvoering leidt tot toenemende inkomsten, kostenbesparingen en klanttevredenheid. Met de recent uitgebreide samenwerking bereiken de bedrijven een groot deel van de internationale supply chain-markt. Manhattan Associates is één van de grootste aanbieders van supply chain-oplossingen en IBM heeft het meest uitgebreide netwerk voor sales, marketing en research & development ter wereld.

Als onderdeel van de overeenkomst gaat Manhattan Associates verder met het ontwikkelen en ontwerpen van internationale supply chain-oplossingen voor IBM-hardware, -software en services. Manhattan Associates gaat zijn oplossingen ook leveren op IBM's WebSphere* en Information Management*-technologieën, zoals WebSphere Application Server, Message Broker en Transformation Extender, als onderdeel van de geprefereerde referentie-architectuur voor Manhattan Associates' Integrated Planning Solutions(TM) en Integrated Logistics Solutions™.

"In onze vijftien jaar geschiedenis samen hebben Manhattan Associates en IBM innovatieve supply chain-oplossingen geleverd. Onze gezamenlijke klanten kunnen rekenen op de constante verfijning van onze oplossingen om hun supply chains te verbeteren", zegt Pete Sinisgalli, president en chief executive officer van Manhattan Associates.

Manhattan Associates en IBM delen bijna 1000 klanten over de hele wereld. Door de strategische alliantie te vergroten richten de twee bedrijven zich op groei in de verticale sectoren zoals detailhandel, consumentengoederen, productie en transport. IBM's aanwezigheid in deze verticale sectoren en geografische gebieden zal significant bijdragen aan zowel de sales en promotie van Manhattan Associates' oplossingen bij nieuwe klanten als het creëren van toegevoegde waarde voor bestaande klanten. De bedrijven blijven samenwerken op het gebied van research & development.

Bedrijven over de hele wereld zoeken naar oplossingen die de interactie verbeteren met leveranciers, partners en klanten", zegt Mark Hennessy, general manager Global Distribution Sector bij IBM. "Dit betekent een enorme kans voor IBM om hun partners te helpen bij uitbreiding naar zowel nieuwe markten als in gevestigde markten. Manhattan Associates werkt samen met IBM om potentiële klanten over de hele wereld te bereiken."

*(Maart 2007) Gartner Forecast: SCM Software, Worldwide, 2006-2011, Table 1-1

BERICHT VOOR DE REDACTIE

Over Manhattan Associates, Inc.
Manhattan Associates is een toonaangevende leverancier van supply chain-oplossingen. De oplossingen voor Supply Chain Planning, Supply Chain Execution, Business Intelligence en Business Process platform ondersteuning stellen meer dan 1200 klanten wereldwijd in staat om de rendabiliteit, de prestaties en het concurrentievoordeel te verhogen. Meer informatie op www.manh.com.

Voor verdere persinformatie, fotomateriaal of een interview kunt u contact opnemen met Maud Geerbex van LEWIS - Global Public Relations: Tel: +31 (0) 40 235 4600 Fax: +31 (0) 40 235 4601 E-mail: maudg@lewispr.com www.lewispr.com

Voor meer informatie over Manhattan Associates kunt u contact opnemen met Jan Heijblom, Sales Manager Central Europe van Manhattan Associates: Tel: +31 (0) 30 214 3056 Fax: +31 (0) 30 214 3099 E-mail: jheijblom@manh.com

LEWIS - Global Public Relations

Hoevenweg 29
5652 AW Eindhoven
Nederland

Tel: +31 40 235 46 00
Fax: +31 40 235 46 01
Web: www.lewispr.com
Agency blog: www.lewis360.com